מערכת ONE
|

דייויד בלאט. לא מקל ראש בפילדלפיה (טוויטר)
קליבלנד ודייויד בלאט יארחו הלילה (בין שני לשלישי, 2:00) את פילדלפיה בקוויקן לואנס ארנה כשהם רוצים לרשום ניצחון שלישי ברציפות. מנגד היריבה טרם ניצחה העונה וסוחבת איתה שני הפסדים עד כה.
מאמן קליבלנד, דייויד בלאט, התייחס למשחק: "אין לאף אחד לילה חופשי כולם יגיעו כדי לשחק. לגבי לברון ג'יימס, אני חושב שהדבר הכי מדהים בו הוא שמהיום שהוא התחיל לשחק בליגה הוא מראה בכל משחק את התשוקה שלו לייצר נקודות ולשחק הכי טוב עבור קבוצתו".
 |
בלאט. מעריך מאוד את תשוקתו של לברון למשחק |
|
|
על פילדלפיה: "לברט בראון יש קבוצה טובה, הוא מאמן מצוין. פילדלפיה צריכה להיות שמחה שיש לו אותו. אני לא צריך לשמש לו כפה כדי להסביר עד כמה הוא חשוב לקבוצה שלו".
לברון ג'יימס התייחס לשיא ששבר, השחקן הצעיר ביותר שהגיע ל-25,000 נקודות בקריירה: "בשבילי להגיע להישגים אישיים וליעדים מסויימים זה דבר נחמד, אבל תמיד מעניין אותי יותר לנצח. הגעתי ל-NBA מבתי ספר שחינכו אותי להישגיות בכל מחיר, עם כל ההשלכות שיש לכך".
 |
לברון ג´יימס. השחקן הצעיר ביותר שהגיע ל-25 אלף נקודות בקריירה (רויטרס) |
|
|
כמו כן הוסיף: "אני חושב שאנחנו אמורים לשחק בדיוק כמו ששיחקנו עד עתה, הנעה מהירה של הכדור. אנחנו לא אמורים להחזיק בכדור אלא להניע אותי כמה שיותר. כשהכדור נמצא תמיד בתנועה הוא מפיק אנרגיה וזה מעניק לנו יותר הזדמנויות".
מו וויליאמס, התייחס גם הוא למשחק: "פילדלפיה היא קבוצה בתהליך בנייה ואנחנו מכבדים אותם, אבל אנחנו מסתכלים קודם כל על עצמנו. אנחנו מבחינתנו מגיעים בכל ערב כדי להתחרות ולהשלים את המטרות שלנו".
על התפקיד שלו בקליבלנד: "אני נהנה מאוד לשחק כאן. אני יודע בדיוק לאיזו משבצת ברוטציה נכנסתי כחזרתי למועדון. זה מקום שכבר שיחקתי בו על כן אני מכיר את המערכת".