מערכת ONE
|

סינישה מיכאילוביץ´. מאושר לאחר הדרבי (רויטרס)
לא מעט אכזבות חוותה מילאן מול היריבה המרה אינטר בשנתיים האחרונות. בבוקר שאחרי הניצחון הגדול אמש (ראשון) 0:3 של האדומים-שחורים בדרבי המילאנזי, האוהדים שלהם יכולים ללכת סוף סוף בראש מורם. מילאן פירקה את אינטר בעזרת תצוגת כדורגל תכליתית, שלא הותירה סיכוי ליריבתה העירונית.
"אמרתי שננקום בחצי השני של העונה בכל הקבוצות שניצחו אותנו ועד עכשיו זה הולך טוב", הדגיש סינישה מיכאילוביץ' בסיום המשחק. "זה האושר הכי גדול שזכיתי לחוות מאז שהתחלתי לאמן. לנצח בדרבי זה דבר נפלא ומשחקים כאלה ייכנסו להיסטוריה. אני שמח במיוחד עבור הנשיא שלנו שזכה לראות ניצחון בבית. הוא האוהד מספר אחד שלנו וכאשר אנחנו לא מציגים יכולת טובה הוא סובל".
 |
אלכס חוגג שער נהדר (רויטרס) |
|
|
על הדרבי: "אני חושב שניצחנו את המשחק כי ניצלנו את מירב ההזדמנויות שלנו ליד השער. אמרתי לבחורים בירידה למחצית שלא יחשבו שבגלל שאנחנו מובילים הם יכולים ללכת אחורה. התייחסתי למשחק כאילו התוצאה הייתה 0:0".
החמיא לשחקניו: "יוראי קוצ'קה הוא כמו טנק ולכן הוא נהדר. מאוד קשה לעבור אותו והוא נכנס לכל תיקול ללא מחשבה. ריקראדו מונטליבו עובד קשה והוא זוכה פעמים רבות בכדור במשחק מה שנותן לנו את היתרון על המגרש. לגבי הונדה, כאשר אתה מסביר לו מה אתה דורש ממנו הוא מבצע זאת על המגרש. הוא מקריב את עצמו ויש לו טכניקה מצוינת".
קפטן הקבוצה, ריקארדו מונטליבו הקדיש את הניצחון לאוהדים: "אני מקדיש את הניצחון לאוהדים משום שאחרי כל-כך הרבה אכזבות מגיע להם קצת לשמוח. הדרבי הוא תמיד משחק מיוחד. אני מאמין גדול ביכולת של הקבוצה להמשיך קדימה והניצחון בדרבי הוא פרס".
ההתקרבות למקום בליגת האלופות: "אנחנו לא חושבים על אירופה אלא רק על המשחק הקרוב מול פאלרמו. אנחנו חייבים להסתכל רק משחק אחד קדימה על מנת לא ליפול בהמשך".
 |
רוברטו מנצ´יני. הורחק בפתיחת המחצית השנייה (רויטרס) |
|
|
המאמן המאוכזב, רוברטו מנצ'יני שהורחק בתחילת המחצית השנייה, זעם בסיום: "השופט היה אסון, התוצאה הייתה לא הוגנת. הפסדנו 0:3, אך אני יודע ששיחקנו טוב ואם היינו מנצחים היינו עולים מקום נוסף בצמרת הטבלה. אני רוצה לדעת אם הכללים זהים לכולם על כר הדשא כי לא כך זה נראה. שיחקנו משחק טוב ולאחר שהחמצנו את הפנדל הייתה ירידה במוטיבציה והחלה גם הירידה ביכולת".
על הנפת האצבע המשולשת לאוהדים: "כן, עשיתי להם אצבע משולשת כאשר עזבתי את המגרש. נעלבתי מהאוהדים שלא עומדים לצד הקבוצה ברגעים הקשים".