מערכת ONE
|

ריבר חוגגים זכייה שלישית בליברטדורסחגיגה ענקית בארגנטינה לאחר שריבר פלייט זכתה הלילה (בין רביעי לחמישי) בגביע הליברטדורס השלישי בתולדותיה, זאת בעקבות הניצחון הענק 0:3 על טיגרס המקסיקנית בגומלין, אחרי 0:0 במשחק הראשון.
כזכור, ריבר פלייט ירדה ליגה לפני 4 שנים, ומאז עברה כברת דרך ארוכה בחזרה לטופ של הכדורגל הארגנטינאי והדרום אמריקאי בכלל.
כשההכרעה עברה לארגנטינה, לכולם היה ברור שיהיה קשה מאוד לקחת מריבר את התואר, לו חיכו 19 שנים ביציעי המונומנטל והלילה סוף סוף הם עשו את זה.
 |
ריבר זוכה בליברטדורס (רויטרס) |
|
|
'המיליונרים' פתחו את המשחק בצורה די חלשה ולרגעים נראה היה שיתפתח משחק שקול, אלא שלוקאס אלריו כבש שער נהדר לפני הירידה להפסקה והעלה את המקומיים ל-0:1.
המחצית השנייה כבר הייתה בשליטה מוחלטת של ריבר, כשרבע שעה לסיום קרלוס סאנצ'ס סגר עניין מהנקודה הלבנה, ואילו רמירו פונס מורי נעץ את המסמר האחרון בחלומות הזכייה של טיגרס כשכבש בדקה ה-79 את השער השלישי, שקבע זכייה שלישית בתולדותיה של ריבר פלייט בליברטדורס.