חלון ההעברות של קיץ 2015 רק הולך ומתחמם, ומדי יום מספק לנו עסקאות מפתיעות ומלפפונים לוהטים. גם היום (רביעי) המשיכה בורסת השמות להשתגע, ולפניכם הדיווחים והעדכונים המרתקים ביותר.
רוצים להישאר מעודכנים? היכנסו למרכז העברות של ONE
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
רונאלדיניו מראה מה הוא שווההעברות רשמיות
* הלדגר פושטיגה בן ה-32 חתם באתלטיקו קולקטה מהליגה ההודית. הפורטוגלי שיחק בעונה החולפת במדי דפורטיבו לה קורוניה, אך חווה עונה חלשה בה כבש שער אחד בלבד ב-14 הופעות. פושטיגה שיחק בעבר בלא מעט קבוצות ביניהן ולנסיה וטוטנהאם, לאציו ופורטו בה החל את הקריירה המקצוענית. קלקוטה זכתה באליפות ב-2014 כשבשערה עמד לא אחר מאשר אפולה אדל, אקס הפועל תל אביב.
 |
פושטיגה. מצא יעד מעניין למדי (רויטרס) |
|
|
* אבו דיאבי אמנם כבר השלים את המעבר שלו למארסיי, והיום הוא הוצג באופן רשמי בצרפת.
 |
אבו דיאבי מוצג במארסיי |
|
|
* ווסט ברומיץ' אלביון הודיעה על החתמתו של ג'יימס צ'סטר, בלמה של האל סיטי בעונה החולפת. צ'סטר, שירד ליגה עם הנמרים, יישאר בפרמייר ליג לאחר שחתם לארבע שנים לאחר שעבר תמורת שמונה מיליון ליש"ט. הוולשי בן ה-26, שיפגוש את נבחרת ישראל בחודש ספטמבר, רשם 23 הופעות בעונה הקודמת ואף כבש שני שערים.
* נוריץ' החתימה את רובי בריידי לשלוש שנים. המגן/קשר בן ה-23 שיחק בשנתיים האחרונות בהאל סיטי שתקבל עליו כשישה מיליון ליש"ט. בריידי גדל במחלקת הנוער של מנצ'סטר יונייטד. הקנריות צירפו גם את מגנה של ליברפול, אנדרה ויסדום בהשאלה לעונה אחת.
* סטיבן קולקר, בלמה של קווינס פארק ריינג'רס, קרוב מתמיד לסאות'המפטון. השחקן בן ה-23, שירד ליגה אשתקד, הגיע כבר למועדון על מנת לערוך בדיקות רפואיות לפי הדיווחים. קולקר רשם בעונה החולפת 34 הופעות ואף כבש שער אחד, אך כזכור לא עזר לקבוצתו להימנע מירידה.
* שחקנה של איאקס בעונה החולפת, ריקארדו קישנה חתם היום בלאציו ואף הספיק לערוך את אימון הבכורה שלו בקבוצה. חלוץ הנבחרת הצעירה של הולנד חתם על חוזה לארבע שנים בעסקה שמוערכת ב-4 מיליון יורו.
ספקולציות חמות
* עמנואל אדבאיור צפוי לעבור בהמשך היום בדיקות רפואיות באסטון וילה ואם לא תיהיה הפתעה מיוחדת הוא צפוי לחתום במועדון. וילה, שמחפשת מחליף לכריסטיאן בנטקה שעזב לליברפול, מקווה שהחרגול יוכל להיכנס לנעליו הגדולות בגיל 31. * אם העסקה אכן תצא לפועל, מי שצפוי להחליף את אדבאיור בספרס הוא חאבייר הרננדס. צ'יצ'ריטו, שמחפש לקבל יותר דקות משחק, מקווה לעשות זאת על הדשא בווייט הארט ליין.
 |
הרננדס. בדרך לטוטנהאם? (רויטרס) |
|
|
* שחקן נוסף שנמצא על הכוונת של התרנגולים הוא אשלי יאנג אחרי שהמגעים עם קריסטל פאלאס לגבי יאניק בולאסי לא העלו פרי.
* עדיין באנגליה, לסטר מכוונת גבוה לעבר אלוף הקופה אמריקה. השועלים מוכנים להציע 10.5 מיליון ליש"ט עבור צ'ארלס ארנגיס, שכיכב במדי צ'ילה ושייך לאינטרנסיונאל.
 |
צ´ארלס ארנגיס חוגג. בקרוב באנגליה (רויטרס) |
|
|
* ליברפול, שחוותה שינוי אדיר בקיץ האחרון בנושא הרכש, מתכננת למצוא את הרכש השמיני שלה עוד לפני פתיחת העונה. ומי זה יהיה? המרסיסיידרס מתכננים להביא את קשר ריאל מדריד, אסייר יראמנדי.
* אלופת טורקיה, בישקטאש מאיצה את המגעים עם מריו גומז וקבוצתו פיורנטינה. בצעד חריג, הקבוצה הטורקית כתבה על המגעים עם החלוץ והויולה. לפי הודעתם "אנו קרובים מאוד לסיום המשא ומתן".
 |
מריו גומז. במגעים מתקדמים עם בשיקטאש (thelionspitch) |
|
|
* פיורנטינה ממשיכה להיות פעילה בשוק ההעברות גם כמוכרת וגם כקונה. לאחר שסטפן סאביץ' עבר לאתלטיקו מדריד בקבוצה מפירנצה ממשיכים לחפש בלם, ונכון לעכשיו השם החם ביותר להחליפו הוא ז'ואן ז'סוס, בלמה של אינטר. הברזילאי שותף ב-27 ממשחקי הנראזורי בעונה שעברה.
* כנראה שהסיפור נסגר. מוחמד סלאח נחת ברומא ויעבור בדיקות רפואיות במדי הג'יאלורוסי. סלאח שיושאל לקבוצה מצ'לסי אמר עם נחיתתו "המודל לחיקוי שלי הוא אחמד מידו שגם שיחק כאן, מקווה להרשים".