מערכת ONE
|

שחקני ברנלי חוגגים (רויטרס)
מישהו האמין באמת שלסטר תזכה באליפות בתחילת העונה? ממש לא. אין אחד שחשב על האופציה הזו כריאלית, אבל כרגיל בכדורגל, נוכחנו לדעת שהכול יכול לקרות. אז אם הכול יכול לקרות בכדורגל, למה לא לנסות לתפוס את הסנסציה הבאה?
זה בדיוק מה שלא מעט אנשים באנגליה מנסים לעשות ביום שאחרי האליפות הסנסציונית של לסטר. סוכנויות ההימורים כבר פרסמו את יחסי ההימורים לעונה הבאה והעולה החדשה ארנלי, בדיוק כפי לסטר, קיבלה יחס של 1 ל-5,000 לזכייה בפרמייר-ליג.
אחרי האליפות המדהימה של השחקנים של קלאודיו ראניירי אוהדי הכדורגל בממלכה כנראה רואים זאת כאות משמיים ומאמינים כי החבורה הצנועה של שון דייץ' תוכל להדהים את הממלכה, בדיוק כפי שעשתה לסטר. ברנלי לבטח תשים לעצמה כמטרה לעונה הבאה את המקום ה-17 המבטיח הישארות בליגה, אך להזכירכם, זוהי הייתה גם המטרה של ראניירי וקבוצתו. אז האם הקבוצה הצנועה ממחוז לאנקשייר תוכל להדהים גם היא את הממלכה? לעולם אל תגידו לעולם לא.