מערכת ONE
|

לואיס ואן חאל. כועס על כל העולם (רויטרס)
מנצ'סטר יונייטד המשיכה לאכזב הערב (שני) עם 0:0 באולד טראפורד מול מאכזבת נוספת, צ'לסי. אחרי שהדרבי של המאמנים ההולנדים, לואיס ואן חאל וחוס הידינק, הסתיים ללא שערים, העיתונאים הבריטים שאלו שוב את מאמן יוניייטד האם הוא מתכוון להתפטר.
"אתם שואלים אותי כל הזמן אם אני מודאג מהמצב שלי ואם אני חושש שיפטרו אותי, ברור שאני מודאג, אבל אני הרבה יותר עסוק בלהכין את השחקנים שלי למשחקים וזה מה שאני עושה", אמר ואן חאל בסיום, "כל הדברים שאני קורא בעיתונים הם שקרים שלא מבוססים על עובדות. זו גם הסיבה שעזבתי את מסיבת העיתונאים ההיא. הלכתי משם בשלווה כדי להבהיר את המסר שרציתי להעביר, אבל כרגיל אתם הוצאתם את זה מההקשר".
עוד הוסיף ואן חאל: "אני לא יכול לומר שאני לא עוזב כי אני צריך לדבר קודם עם ההנהלה. אני לא יכול לדבר על זה עם התקשורת לפני כן. כל עוד השחקנים נלחמים בשבילי אני אשאר פה, כי זה הדבר הכי חשוב וראיתם את המלחמה שלהם היום".
 |
ארסן ונגר נותן בכפיים (רויטרס) |
|
|
לארסנל, לעומת זאת, יש הרבה סיבות למסיבה. הקבוצה של ארסן ונגר עלתה למקום הראשון על חשבון לסטר (מחר מול מנצ'סטר סיטי) בזכות 0:2 על בורנמות'. בנוסף, מסוט אוזיל רשם בישול מספר 16 העונה ופטר צ'ך שבר את שיא האי ספיגות עם 170 משחקים בהם שמר על רשת נקייה.
ונגר החמיא לקשר הגרמני שלו: "אמרתי הרבה פעמים שהוא הוסיף את הפן הכי חשוב למשחק שלו - הרצון לכבוש שערים, ובכך הוא הפך לשחקן שלם יותר. אני מאוד מרוצה מההופעה שלו היום. הוא אחד השחקנים הכי טובים בתפקיד שלו. היינו קצת לחוצים בהתחלה אחרי ההפסד לסאות'המפטון, אבל השתחררנו ככל שעברו הדקות. היה חשוב לא לאבד נקודות היום ואני שמח שעשינו זאת".