מערכת ONE
|

ונגר ומוריניו. ניצחון ראשון בקרב לצרפתי (רויטרס)
הליגה האנגלית תחל בסוף השבוע הקרוב, אך הערב (ראשון) נערך לו מגן הקהילה המסורתי, בו זכתה ארסנל עם 0:1 מתוק מאוד על צ'לסי משער של אלכס צ'מברליין בדקה ה-24. עבור ארסן ונגר מדובר בניצחון ראשון על יריבו המר, ז'וזה מוריניו, שהצליח במשך 13 מפגשים רצופים להימנע מהפסד.
השניים, שהסתכסכו בינהם לא מעט פעמיים במהלך הקריירה, לא הצליחו להימנע מעימות גם הפעם. מוריניו, שלחץ את ידיהם של כל שחקני ארסנל, המתין גם לוונגר, שהחליט ללכת מאחוריו מאשר ללחוץ את ידו.
 |
מוריניו. שוב עורר רעש (רויטרס) |
|
|
"עשיתי את מה שמאמן צריך לעשות ברגעים כאלה ופשוט באתי ללחוץ את ידי שחקני הקבוצה המנצחת", סיפר מוריניו בסיום. "הייתי לוחץ את ידו, אבל הוא התחמק ממני ואפשר היה לראות את זה".
המשחק: "לצערי הקבוצה הטובה יותר הפסידה הפעם וההגנתית יותר היא זו שניצחה. הם שיחקו עם 10 שחקנים מאחורי הכדור וזה לא כדורגל יפה. ניסינו לתקוף ולכבוש אך לצערי לא היינו מספיק חדים. אזרוק את המדליה שקיבלתי כי אני לא שומר מדליות מהפסדים בגמר".
 |
צ´מברליין כובש את השער היחיד במשחק (רויטרס) |
|
|
ונגר התייחס אף הוא לגמר: "זה היה משחק מאוד אינטנסבי ואפשר היה לראות את המחויבות של השחקנים על המגרש. כל פעם שיצאנו להתקפה הצלחנו לייצר מצב טוב ולמזלנו בסוף גם הבקענו שער יותר. המטרה שלנו כרגע היא לשמור על רמת משחק גבוהה ולהמשיך בעבודה הקשה שאנחנו עושים".
על פטר צ'ך: "הוא הוסיף לנו המון. שחקני צ'לסי ידעו שהם צריכים לבעוט בצורה כמעט מושלמת כדי לכבוש וזה בהחלט השפיע עליהם".
 |
פטר צ´ך מאושר (רויטרס) |
|
|
מסוט אוזיל המאושר רשם בחשבון הטוויטר שלו: "וואו. מגן קהילה שני ברציפות. זה נפלא".
אלכסיס סאנצ'ס, שקיבל מנוחה ולא שותף במשחק, הוסיף: "מאמץ קבוצתי אדיר. עכשיו יש לנו חשק לזכות בתארים נוספים".