מערכת ONE
|

כותרות העיתונים על ואן חאלמנצ'סטר יונייטד הודחה אמש (שלישי) מליגת האלופות לאחר שהפסידה 3:2 לוולפסבורג במשחק האחרון של בית 2. השדים האדומים הוציאו רק שמונה נקודות מששת המשחקים וסיימו אחרי הגרמנים ופ.ס.וו איינדהובן שהעפילו לשלב שמינית הגמר. לאחר המשחק התקשורת האנגלית לא ריחמה על הקבוצה של לואיס ואן חאל שתשחק מעכשיו בימי חמישי בליגה האירופית.
שחקני העבר של יונייטד ופרשני הטלויזיה בהווה ניסו להסביר מה לא עבד. מייקל אואן אמר: "הם משחקים פשוט גרוע, לא רק עכשיו אלא ב-18 חודשים האחרונים. אני חושב שוואן חאל נמצא תחת לחץ עצום. עם כל ההשקעה ברכש, הסגל יותר גרוע משהיה בעבר".
פול סקולס הוסיף: "ההדחה לא מרגישה עבורי כאסון מכיוון שהיא לא מפתיעה אותי. זו קבוצה שהייתה גרועה בכל משחק שהיא שיחקה בצ'מפיונס. לטעמי וולפסבורג ופ.ס.וו. לא יעברו את שמינית הגמר וזה מראה על האיכות של הבית. יונייטד נראית כמו קבוצה ממוצעת שמשחקת כדורגל ממוצע ואני חושב שבעיית הכיבושים היא הגדולה ביותר. כשאתה סומך על חלוץ בן 20 (אנתוני מרסיאל) זה לא בסדר, במיוחד שהוצאת 250 מיליון ליש"ט על רכש".
ריו פרדיננד סיכם: "מביך לשחק בליגת האירופית ואני אומר את זה מניסיון. אתה לא רוצה לצאת מהבית שלך, אנשים מסתכלים עליך וחושבים שאתה לא טוב מספיק. אין לקבוצה תוכנית ב', וואן חאל שולח את מרואן פלאיני, שם אותו מאחורי החלוץ והשחקנים סתם מרימים לרחבה. כשקבוצה כמו יונייטד משחקת כך זה מפתיע. השחקנים שוואן חאל שיחרר היו מנצחים את הקבוצה הזאת".