מערכת ONE
|

ארתורו וידאל חוגג (רויטרס)
באיירן מינכן תתארח מחר (רביעי, 21:45) בוויסנטה קלדרון מול אתלטיקו מדריד במשחק הראשון במסגרת חצי גמר ליגת האלופות כשהמטרה של הגרמנים היא לשחזר את הזכייה מלפני שלוש שנים.
כוכבה של באיירן ארתורו וידאל, שמאמין כי קבוצתו יכולה לזכות בכל התארים העונה, אמר לפני המשחק: "תודה לאל, אני נמצא במועדון הטוב בעולם. אני מקווה שאשאר כאן עד שאפרוש".
גם קפטן באיירן מינכן פיליפ לאם התייחס למשחק: "אתלטיקו קבוצה גדולה, עם יכולת מדהימה לצאת במהירות מההגנה להתקפה. מדובר במועדון בצמיחה מתמדת, עם צעירים מבטיחים, זה לא יהיה קל. הם יריבים חזקים שראויים לכבוד".
 |
פיליפ לאם (רויטרס) |
|
|
"דייגו סימאונה מאמן גדול גם הגנתית וגם התקפית", הוסיף פיליפ לאם, "אין זו הפתעה שהכדורגל הספרדי שולט באירופה בעשור האחרון וזה לא מקרי. יש שם כדורגל טוב ואינטנסיבי, עם טכניקה גבוהה".