מערכת ONE
|

דני אלבס בחופשה (טוויטר)
המגן הימני הברזילאי, דני אלבס, קיבל הארכה לחופש שלו מברצלונה בשל השתתפותו בקופה אמריקה, והוא לא מתכוון לבזבז את הזמן. המגן הברזילאי לקח את היאכטה ואת החברה ושט לחופש קצר באי פורמנטרה במזרח ספרד.
יאן ורטונגן הפך לאבא
הבלגי המוכשר של טוטנהאם קיבל תפקיד חדש אתמול. הבלם של נבחרת בלגיה נהיה אבא לראשונה בחייו. שיהיה במזל!
האלק בעוד פרסומת שמצדיקה את שמו
חלוצה של זניט סט פטרסבורג הרוסית, האלק, הכין עוד פרסומת בסדרה של משקאות האנרגיה בה הוא מציג את חוזקו. והפעם: בחדר ההלבשה עם אנדריי ארשבין, האלק מנסה לפתוח את דלת הלוקר שלו. איך זה נגמר?
לברון ג'יימס מציג קליעת עונשין הפוכה
לברון ג'יימס מתחיל להתכונן לעונה הבאה ולהראות מה הופך אותו לשחקן הטוב בעולם עם עוד קליעה בלתי אפשרית
איגואדלה בתפקיד יגאל שילון
אנדרה איגואדלה, ה-MVP של האלופה גולדן סטייס ווריירס בסדרת הגמר, החליט למתוח את אוהדי קבוצתו עם ציוץ מדאיג בו הוא לכאורה דורש טרייד. המתיחה באה כביכול כתגובה לכך שסטיב קאר אמרה שהפורוורד לא יהפוך לשחקן חמישיה, כפי שהיה בגמר מול קליבלנד קאבלירס. אולי יום אחד גם איגואדלה יעשה סרט מתיחות סטייל יהודה ברקן בשנות ה-80.
<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Ha! Got eeeeem! Yall know I'm playing <a href="https://twitter.com/hashtag/weStillSchampionship?src=hash">#weStillSchampionship</a></p>— Andre Iguodala (@andre) <a href="https://twitter.com/andre/status/621830112376287232">July 16, 2015</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>