יום רביעי, 26.03.2025 שעה 04:46
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה ספרדית 24-25
6027-7527ברצלונה1
6027-5928ריאל מדריד2
5622-4628אתלטיקו מדריד3
5224-4628אתלטיק בילבאו4
4438-4927ויאריאל5
4435-3828בטיס6
4034-2828מיורקה7
3941-4128סלטה ויגו8
3731-3128ראיו וייקאנו9
3637-3228סביליה10
3623-2528חטאפה11
3530-2528ריאל סוסיאדד12
3441-3628ג'ירונה13
3339-3327אוססונה14
2839-2627אספניול15
2846-3128ולנסיה16
2742-3228אלאבס17
2743-2628לגאנס18
2547-3228לאס פלמאס19
1663-1828ויאדוליד20

בראבו חוזר לשער ברצלונה, הופעה 100 לניימאר

השוער שב לשער הקטאלונים מול סביליה ב-17:00 (חי ב-ONE) אחרי כחודש, מוניר בהתקפה עם הברזילאי וסוארס. סרג'י רוברטו הצעיר יפתח כמגן ימני

|
בראבו (רויטרס)
בראבו (רויטרס)

המחזור השביעי של הליגה הספרדית נפתח אמש (שישי) עם סלטה ויגו שאירחה את חטאפה וסיימה עמה ב-0:0, וימשיך הערב עם חמישה משחקים נוספים. במוקד, ברצלונה הפצועה תנסה לנצח את סביליה החלשה שהשיגה ניצחון ראשון העונה בליגה במחזור הקודם. ביניהם האחרונה בטבלה, גרנאדה תפגוש את דפורטיבו לה קורוניה המשתפרת, אספניול תארח את ספורטינג חיחון, לאס פלמאס תפגוש את אייבר לראשונה בליגה הראשונה בספרד ומלאגה תנסה לכבוש את שערה הראשון העונה כשתארח את ריאל סוסיאדד.

סביליה - ברצלונה (17:00)
הקטאלונים יוצאים למשחק חוץ באנדלוסיה כשהם סובלים ממכת פציעות קשה. אל ליאו מסי, שנפצע בניצחון הקבוצה 1:2 במחזור הקודם מול לאס פלמאס, הצטרף השבוע גם אנדרס אינסייטה שנפצע בניצחון 1:2 על באייר לברקוזן בליגת האלופות. כמו כן, ניימאר הברזילאי יערוך את הופעתו ה-100 במדי ברצלונה מול סביליה.

ההרכב של ברצלונה למשחק: קלאודיו בראבו, סרג'י רוברטו, ג'רארד פיקה, ז'רמי מתייה, ג'ורדי אלבה, איבן ראקיטיץ', סרג'י בוסקטס, חאבייר מסצ'ראנו, מוניר אל חדאדי, ניימאר ולואיס סוארס.

מאמן הקטאלונים, לואיס אנריקה, ערך מסיבת עיתונאים וסיפר: "יש הרבה אנשים שמעוניינים לראות את ברצלונה נופלת, אבל אנחנו לא מוותרים אף פעם ותמיד נישאר על הרגליים".

לואיס אנריקה. מספר על תחושותיו לקראת סביליה
לואיס אנריקה. מספר על תחושותיו לקראת סביליה
 

היכולת של לואיס סוארס: "מאז שהוא נחת בברצלונה הוא עושה עבודה נהדרת. הוא נחשב לשחקן מפתח עבורינו, גם בגלל היכולת שלו על המגרש ולא פחות בגלל האופי והמנהיגות שלו".

מצבו של קלאודיו בראבו: "הוא מתאמן איתנו כבר בצורה רגילה. ברגע שהוא יקבל את האור הירוק מהצוות הרפואי הוא ישוב להיות חלק מהסגל של הקבוצה.

קלאודיו בראבו. חוזר לעניינים (רויטרס)
קלאודיו בראבו. חוזר לעניינים (רויטרס)
 

האנדלוסים סובלים מפתיחת עונה גרועה ולאחר שנים בצמרת הליגה, הם צריכים להתרגל למצב שבו הם משתרכים מאחור. בדומה לברצלונה, גם סביליה סובלת מפציעות רבות. בין הפצועים נכללים בין היתר אבר באנגה, אדיל ראמי ובטו. יחד עם זאת, יפרננדו ורנטה ו-ויטולו שלא המריאו השבוע לאיטליה למשחק ההפסד של הקבוצה 2:0 מול יונבטוס, כשירים ויחזרו לסגל הקבוצה. 

לאחר הניצחון בשבוע שעבר ומצבת הפצועים של הקבוצה הקטאלונית, יש לשחקני סביליה תקווה שהם כן יכולים לנצח. כמו כן, ההיסטוריה לא פועלת לטובתם, כאשר הפעם האחרונה שהם ניצחו את ברצלונה בליגה הייתה ב-3 במארס 2007.

יורנטה. יצליח להבקיע?
יורנטה. יצליח להבקיע?
 

מאמן סביליה אונאי אמרי אמר לקראת המשחק: "אנו נרגשים לקראת ההתמודדות מול ברצלונה, זה אתגר גדול מול קבוצה מצוינת ושחקנים מצוינים, באצטדיון שלנו. השחקנים שלנו מוכנים. המשחק הזה מטריד אותי בימים האחרונים, אך אני מאמין שאצטדיון רמון סאנצ'ס פיחואן יספק את התרחיש האידיאלי ליצירת מוטיבציה, במטרה לשמח את האוהדים שלנו".

קשר סביליה, מיכאל קרון דלי התייחס גם הוא למפגש: "אנחנו משחקים מול אחת הקבוצות הטובות בעולם, אבל אפשר לעשות משהו נגדם, רק צריך שכולנו נהיה ביום ממש טוב". 

 גרנאדה - דפורטיבו לה קורוניה (19:15)
עם חמישה הפסדים וכשהיא במקום האחרון בטבלה, גרנאדה תנסה להשיג ניצחון שני העונה. מנגד, הקבוצה מגליסיה, שפתחה לא טוב את העונה, רוצה להשיג ניצחון שלישי ברציפות. עם זאת, בארבעת מפגשי הליגה בין הקבוצות, דפור לא הצליחה לנצח עדיין את יריבתה, שמצידה ניצחה בשני מפגשים. לה קורוניה מגיעה למשחק עם מצבת פצועים גדולה והיא תחסר במשחק את השחקנים אלברטו לופו, לוסיניו ומנואל פאבלו הפצועים.  

שחקני דפורטיבו לה קורוניה. רוצים להשיג ניצחון שלישי ברציפות
שחקני דפורטיבו לה קורוניה. רוצים להשיג ניצחון שלישי ברציפות
 

אספניול - ספורטינג חיחון (21:30)
המארחת סובלת העונה מחוסר יציבות ועל פי הסטטיסטיקה שלה היא צפויה לנצח את חיחון, וזאת משום שבששת משחקיה העונה בליגה, היא ניצחה משחק כן משחק לא, ובשבוע שעבר הפסידה לדפורטיבו לה קורוניה 3:0. כמו כן, גם בארבעת המפגשים האחרונים עם ספורטינג חיחון ניצחה אספניול משחק כן משחק לא, ובפעם האחרונה שנפגשו (ב-28 באפריל 2012) היא הפסידה 3:0. מהעבר השני, חיחון תרצה להשיג ניצחון ראשון לאחר שני הפסדים ברציפות. אלן חלילוביץ' יפתח במדי חיחון. מנגד, ויקטור אלבארס וג'רארד מורנו יפתחו אצל הכחולים-לבנים.

שחקני אספניול. הסטטיסטיקה תישמר? (רויטרס)
שחקני אספניול. הסטטיסטיקה תישמר? (רויטרס)
 

לאס פלמאס - אייבר (23:00)
אייבר פתחה את העונה בצורה מופלאה כשניצחה בשני המחזורים הראשונים, אבל מאז לא מצליחה הקבוצה הבסקית לחזור למסלול הנכון, כשהיא מוציאה שלוש תוצאות תיקו והפסד. יחד עם זאת, הקבוצה של חוסה לואיס מנדיליבר הציגה יכולת טובה במחזור הקודם כשסיימה ב-1:1 בחוץ מול סלטה ויגו והיא מאמינה שהיא יכולה לחזור ליכולתה הטובה מתחילת העונה. 

מן העבר השני, לאס פלמאס ניצחה רק פעם אחת העונה, לפני שני מחזורים ב-0:2 על סביליה. אולם מלבד הניצחון הבודד יש לקבוצה הצהובה שתי תוצאות תיקו ושלושה הפסדים, כאשר האחרון היה במחזור הקודם בו הפסידה הקבוצה 2:1 לברצלונה במשחק שייזכר בעיקר בגלל פציעתו החמורה של ליאו מסי. אגב, זהו המפגש ה-18 בין הקבוצות, אם כי הפעם הראשונה שהן ייפגשו במסגרת הליגה הראשונה.

איבן ראמיס מול בנזמה. הגנת אייבר עומדת טוב מאוד העונה
איבן ראמיס מול בנזמה. הגנת אייבר עומדת טוב מאוד העונה
 

מלאגה - ריאל סוסיאדד (23:05)
מלאגה היא הקבוצה היחידה שעדיין לא כבשה שער בששת משחקיה העונה. יחד עם זאת, במחזור הקודם הצליחה הקבוצה של חאבי גארסיה להוציא נקודה מריאל מדריד לאחר שסיימה איתה ב-0:0 בחוץ. מול הרצון של מלאגה לכבוש תעמוד ריאל סוסיאדד שהתחילה את העונה בצורה גרועה, אבל הצליחה להשיג ארבע נקודות מתוך שש אפשריות בשני המחזורים האחרונים. מי שיהיו אחראים למלאכת כיבוש השערים אצל מלאגה יהיו פרננדו טיסונה, אדנאן טיגאדוויני, ריקארדו הורטה וצ'ארלס שיפתחו בהרכב הקבוצה.

 שחקני מלאגה. יצליח להבקיע סוף סוף?
שחקני מלאגה. יצליחו להבקיע סוף סוף?
 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןפרסומת למשקה הסודי של ג'וד בלינגהאם
פרסומת למשקה הסודי של ג'וד בלינגהאם
נגןארלינג הולאנד נתקל בכפיל שלו בשדה התעופה
ארלינג הולאנד נתקל בכפיל שלו בשדה התעופה
נגןהפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
הפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
נגןכזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
כזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */