יום שני, 24.02.2025 שעה 22:13
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה ספרדית 24-25
5425-6725ברצלונה1
5423-5425ריאל מדריד2
5316-4225אתלטיקו מדריד3
4822-4425אתלטיק בילבאו4
4435-4825ויאריאל5
3526-2725ראיו וייקאנו6
3532-3225בטיס7
3423-2325ריאל סוסיאדד8
3430-2324מיורקה9
3238-3625סלטה ויגו10
3234-2925אוססונה11
3137-3225ג'ירונה12
3134-2924סביליה13
3020-2125חטאפה14
2736-2425אספניול15
2438-2225לגאנס16
2343-2925לאס פלמאס17
2341-2525ולנסיה18
2239-2825אלאבס19
1559-1625ויאדוליד20

ברצלונה ברבע הגמר אחרי 0:2 בדרבי על אספניול

גביע המלך, גומלין שמינית הגמר: צמד של מוניר (32 ו-88), ו-1:6 בסיכום, שלח את אנריקה וקבוצתו לשלב הבא. בילבאו ברבע אחרי 2:4 בסיכום על ויאריאל

|
מוניר אל חדאדי חוגג (טוויטר)
מוניר אל חדאדי חוגג (טוויטר)

אחרי 1:4 במשחק הראשון, ברצלונה הסתפקה הערב (רביעי) "רק" ב-0:2 על אספניול בדרבי הקטאלוני. בארסה השלימה את העבודה בגומלין עם 1:6 בסיכום שני המשחקים ועלתה לרבע גמר גביע המלך. מוניר אל חדאדי כבש צמד ולבלאוגרנה מחכה אתלטיק בילבאו כבר בשבוע הבא.

בארסה, שלא הבריקה במחצית הראשונה, יכולה הייתה להגדיל את התוצאה מרגליו של מסי, שמסירת עומק שלו הפכה לבישול עבור שער היתרון של מוניר אל חדאדי. פליפה קייסדו היה היחיד שהתקרב לשער של הבלאוגרנה וזה קרה דקה לפני הירידה לחדרי ההלבשה.

כך קרה גם בפתיחת המחצית השנייה, כשמארק אנדרה טר שטגן גבר על החלוץ האקוודורי פעמיים נוספות. בכלל, החצי השני לא סיפק עניין משני צדי המגרש כהשער השני של מוניר היה אחד מהאירועים הבודדים בחצי השני, שלא התעלה לרמה גבוהה. כל זה לא משנה עבור בארסה, שעשתה את המוטל עליה באצטדיון קורנייה לה פראט.

מחצית ראשונה
דקה 4: המארחת פתחה טוב יותר את המשחק עם הרבה התלהבות ולחץ על הגנתה אורחת, מרקו אסנסיו ניסה את מזלו מרחוק, אך הכדור שלו הלך גבוה מעל השער.

דקה 11: התקפה ראשונה לבארסה. ליאו מסי סחט הדיפה מפרנצ'סקו בארדי אחרי שבעט מ-10 מטרים.

&qout;שאקירה היא של כולם&qout;. אוהדי אספניול ב&qout;מחווה&qout; לג´רארד פיקה
"שאקירה היא של כולם". אוהדי אספניול ב"מחווה" לג´רארד פיקה
 

דקה 14: ז'ואן ז'רדן ניסה את כוחו בבעיטה על סף הרחבה, אך הכדור עלה גבוה.

דקה 24: מסי החל בתנועה 30 מטרים מהשער, התקדם, חלף על פני שני שחקני אספניול ובעט מתוך הרחבה - בארדי הדף טוב.

דקה 32: ברצלונה עלתה ל-1:0. מסירת אמן של מסי מצאה את מוניר אל חדאדי, שעבר את בארדי ולא התבלבל מול שער ריק.

דקה 41: מסי רצה להכפיל את היתרון, אבל בבעיטה חופשית ממצב קורץ, הוא נתקל בחומה.

דקה 45: החמצה של פליפה קייסדו. החלוץ ניצל חור בהגנת בארסה כדי להגיע לאחד על אחד מול מארק אנדרה טר שטגן. קייסדו השתהה וניסה צ'יפ מול השוער הגרמני, שהיה חד והדף את הכדור לקרן.

מחצית שנייה:
דקה 51: הזדמנות כפולה לקייסדו, שכשל מול טר שטגן. בעיטה מזווית קשה בתוך הרחבה נהדפה עי"י השוער. במצב העוקב, החלוץ ניסה לעקוף את הגרמני, ששלח רגל ארוכה והציל שער.

מסי ומוניר. המבשל והכובש (רויטרס)
מסי ומוניר. המבשל והכובש (רויטרס)
 

דקה 88, ברצלונה עלתה ל-0:2: ארדה טוראן שלח את אלייש וידאל בתוך הרחבה משמאל, המגן מסר רוחב למוניר, שהשלים צמד.

דקה 90: מסירה נהדרת של מסי מצאה את וידאל, שמסר רוחב במקום לבעוט. לאחר מכן, הארגנטינאי טיווח את השער של בארדי ונעצר על ידו.

מסי מול גונסאלס (רויטרס)
מסי מול גונסאלס (רויטרס)
 

הרכב אספניול: פרנצ'סקו בארדי, רובר קוראה, מיקל סיאני, אלברו גונסאלס, רובן דוארטה, סלבה סבייה (מאמדו סילה 68), אברהם גונסאלס (ג'רארד מורנו 79), ז'ואן ז'רדן, מרקו אסנסיו, פליפה קייסדו ובורגי (פאקו מונטאנייס 55).   

הרכב ברצלונה: מארק טר שטגן, דני אלבס, חאבייר מסצ'ראנו, תומאס ורמאלן (ארדיאנו 57), ג'רמי מת'ייה, אלייש וידאל, סרג'י רוברטו (מארק באטרה 57), איבן ראקיטיץ', ארדה טוראן, מוניר אל חדאדי וליאו מסי.

אתלטיק בילבאו עלתה לשלב הבא, גם סלטה ויגו ברבע הגמר
מלבד משחקה של בארסה, עוד שלושה משחקים התקיימו היום כשתמונת העולות לרבע הגמר התבהרה. אתלטיק בילבאו, סלטה ויגו ולאס פלמאס הן העולות וישחקו בשבוע הבא כשהשלב הבא ייפתח.

ויאריאל - אתלטיק בילבאו 1:0 (4:2 בסיכום שני המשחקים)
הבאסקים עלו לרבע הגמר בסיום שני משחקים מרתקים מול הצוללת הצהובה. אחרי הדרמה הגדולה במשחק הראשון בסן מאמס, אינאקי וויליאמס הצעיר הכניע את מריאנו ברבוסה בדקה ה-21 וסידר לחניכים של ארנסטו ואלוורדה את הכרטיס לשלב הבא. המארחת תקווה להתאושש במהרה, ולהמשיך את העונה המצוינת שלה בליגה, כשתארח ביום ראשון את בטיס בליגה.

בילבאו חוגגת עלייה לרבע (טוויטר)
בילבאו חוגגת עלייה לרבע (טוויטר)
 

לאס פלמאס - אייבר 2:3 (4:6 בסיכום שני המשחקים)
שתי הקבוצות סיפקו לנו עוד משחק נהדר ובסיומו החבורה מהאיים הקנריים עלתה לרבע הגמר. בדקה ה-43 המארחת עלתה ליתרון משער עצמי של דויד ז'ונקה, אבל האורחים פתחו בסערה את המחצית השנייה. שני שערים בתוך שתי דקות מרגליהם של הבלם בורחה אקיסה (52) והחלוץ סרחי אנריק (53) הפכו את התוצאה. לא חלפו שש דקות ומומו הרגיע את האוהדים המקומיים עם שער שוויון, וכשנותרו שבע דקות לסיום, דויד גרסיה המקומי סידר מהפך וקבע את תוצאת המשחק.

סלטה ויגו - קאדיס 0:2 (0:5 בסיכום שני המשחקים)
החבורה של אדוארדו בריסו לא מעדה מול היריבה מהליגה השלישית והבטיחה את ההעפלה לשלב הבא בגביע. אחרי ה-0:3 במשחק הראשון, המאמן הארגנטינאי העלה בהרכב את המחליפים וראה אותם עושים את העבודה. ג'ון גידטי כבש את הראשון בדקה ה-35 ודז'אן דרזיץ' קבע את תוצאת המשחק בדקה ה-77.

סלטה ברבע אחרי 0:5 קליל בסיכום (מערכת ONE)
סלטה ברבע אחרי 0:5 קליל בסיכום (טוויטר)
 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןרונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
רונאלדו מזהה את הכפיל שלו ביציע ומגיב כך
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */