מערכת ONE
|

דויד דה חאה. לא ממהר לעבור לריאללמרות שסיימו עונה ללא תארים והביאו מאמן חדש, ריאל מדריד חווה עד כה קיץ שקט להפליא בכל מה שקשור לחלון ההעברות. יחד עם זאת, ישנו שם אחד שמעסיק את העיתונים בבירת ספרד כבר שבועות ארוכים, והוא כמובן דויד דה חאה.
שוערה הספרדי של מנצ'סטר יונייטד, שכזכור גדל אצל היריבה העירונית אתלטיקו מדריד, הוא השם החם ביותר ברשימת הקניות של רפא בניטס (או יותר נכון של פלורנטינו פרס). ע"פ הדיווחים השונים הבלאנקוס כבר הציעו על השוער הצעיר סכומים לא מבוטלים שנעים באזור ה-30 מיליון יורו, ולמרות רצונו המסתמן של דה חאה לחזור לספרד - המגעים עדיין תקועים.
את העדות לכך סיפק לא אחר מאשר דה חאה עצמו, שבשבועות האחרונים נפש במדריד (אך הצהיר יותר מפעם אחת שהוא "הגיע לנוח"). כשנשאל ע"י העיתונאים המקומיים על מעבר אפשרי לריאל מדריד השיב השוער בהחלטיות: "אני חוזר לאימוני קדם-העונה עם מנצ'סטר יונייטד".
לא מדובר בהכחשה גורפת מצידו של דה חאה, אבל מדבריו אפשר להבין שהמגעים תקועים. במדריד מעריכים שהסיבה לסחבת במשא ומתן קשורה בעובדה שלריאל מדריד עדיין יש שני שוערים בדמות איקר קסיאס וקיילור נבאס, מה שמעלה מחדש את שאלת אמיתותם של הדיווחים על כך שדה חאה הודיע לריאל שיסכים להגיע אך ורק אם איקר קסיאס יעזוב את המועדון ובכך יפנה לו את אפודת השוער הראשון.