יום חמישי, 06.03.2025 שעה 13:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת ווינר נשים 24-25
371441-168120מכבי אשדוד
361380-161920הפועל ראשל"צ
351578-169920אליצור רמלה
341512-163720הפועל י-ם
291477-146020א.ס. רמה"ש
281577-155920אליצור חולון
281489-144920מכבי חיפה
251558-135820הפועל פ"ת
241526-141020עירוני ר"ג
241771-143720הפועל כפ"ס

סטפני מאדן הותקפה, נשדדה ונדקרה 13 פעמים

מזעזע: שחקנית הפועל פ"ת הותקפה על ידי שני אזרחים זרים, שהיכו אותה בצורה קשה ואף גנבו את כספה והסלולרי. מאדן: "חוויה כואבת, מחכה לחזור לשחק"

|
סטפני מאדן; נדקרה 13 פעמים (פייסבוק הפועל פ´´ת
סטפני מאדן; נדקרה 13 פעמים (פייסבוק הפועל פ´´ת

סערה אלימה בכדורסל הישראלי. שחקנית הפועל פתח תקווה, סטפני מאדן, הותקפה שלשום (שני) על ידי שני אזרחים זרים. המתקפה על מאדן הגיעה אחרי שחזרה מבילוי עם חברים בתום מפגש הליגה מול בנות הרצליה. 

מהבדיקה שנעשתה עולה כי השודדים תקפו את מאדן במרכז פ"ת, באזור כיכר המייסדים, והותירו אותה ללא כסף בתיקה,  ובלי מכשירה הסלולרי. השחקנית ניסתה להיאבק עם השניים אך פעולה זו רק החמירה את המצב, כשהתוקפים דקרו אותה בגופה 13 פעמים בצורה שטחית ואף היכו אותה בצורה קשה. אחד האזרחים שעבר באזור זיהה את המתרחש, קלט את מאדן מדממת על הרצפה והזעיק את המשטרה, שפתחה בחקירה. מאדן שברה את שינייו של אחד מהתוקפים. לטענתם של אנשי הקבוצה, האירוע התרחש במקום מואר בסביבות השעה 2:30 לפנות בוקר. אחרי שהתאשפזה בבית החולים היא ממתינה לתוצאות הבדיקה ורק לאחריהן היא תשתחרר לביתה.

מאדן, סיפרה ל-ONE על הרגעים הקשים במהלך התקיפה: "הם פשוט באו ותקפו אותי, לא ויתרתי והחלטתי להחזיר להם. אני לא חושבת שזה קרה בגלל משהו פוליטי או לאומני אלא הייתי קורבן לשוד".

סטפני מאדן (מנהלת הליגה) (מערכת ONE)
סטפני מאדן (מנהלת הליגה) (מערכת ONE)
 

"אני באה מקליפורניה וכבר יצא לי לשמוע ולראות מעשי שוד מהסוג הזה אבל מדובר בחוויה כואבת ולא נעימה, זה לא משנה אם זה קורה בישראל או בארה"ב", הוסיפה: "השחקניות מהפועל פ"ת והצוות הניהולי תומכים ועוזרים". אצל המלאבסים הסבירו כי מדובר בטראומה שעברה על מאדן ולכן הפוקוס כולו על החלמתה המלאה אך היא הסבירה: "אחזור לשחק ואני מחכה בקוצר רוח לשוב לפרקט".   

מנהל הקבוצה, עזרא אברהם, סיפר: "אנחנו עדיין לא מעכלים את המצב הזה ומנסים לטפל בנושא, נלמד ונגיב בהתאם. שום סיכון רפואי לא ילקח על חשבון בריאותה של השחקנית, היא מעל לכל וכל השאר מתגמד. אנחנו מאחלים לסטפני בריאות שלמה ומהירה".

עוד, לפני האירוע המצער, מאדן עוד הספיקה לשחק בהפסד של פ"ת לבנות הרצליה 75:61. הסנטרית קלעה 15 נקודות באותו משחק עם 6 מ-7 מהשדה. בעקבות ההפסד, הקבוצה ממלאבס מדורגת במקום הלפני אחרון (7) עם שמונה הפסדים ושני ניצחונות.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */