מערכת ONE
|

שחקניות מכבי רמת חן/בליך חוגגות (אחמד מוררה)
סדרות חצי גמר פלייאוף ליגת הנשים נמשכו הערב (חמישי) עם המשחק השני בסדרת הטוב מחמישה משחקים. במשחק המוקדם, מכבי רמת חן/בליך עלתה ליתרון 0:2 בסדרה מול א.ס רמת השרון עם 54:67 במשחק החוץ. מכבי אשדוד גברה בביתה על בנות הרצליה 41:64 והשוותה את הסדרה ל-1:1.
א.ס רמת השרון - מכבי רמת חן/בליך 67:54 (2:0)
הבנות של שירה העליון הפיקו לקחים מהמשחק הראשון שהיה דרמטי במיוחד ואף נגרר להארכה ועשו לעצמן את החיים הרבה יותר קלים. האורחות שלטו במשחק כבר מהרגע הראשון והשיגו ניצחון שני בסדרה, שתוכל להגיע לסיומה כבר במפגש הקרוב אותו תארח הקבוצה מרמת גן ביום שני.
 |
רבקה גארדנר. משחק אישי נהדר (יניב גונן) |
|
|
המחצית הראשונה לא התעלתה לרמה גבוהה מבחינה התקפית והמשחק התאפיין בקצב איטי והחטאות. עם זאת הסגולות שלטו במשחק והיו עדיפות. להפסקה ירדה האורחת ביתרון קל של 22:26. לחצי השני עלו השחקניות של העליון חדות הרבה יותר והצליחו להגדיל את הפער משמעותית ובסיום, 54:67 למכבי רמת חן.
קיילה ת'ורנטון ורבקה גארדנר הוליכו את קלעיות המנצחת עם 18 נקודות כל אחת, צ'לסי הופקינס הוסיפה 14 נקודות משלה בתוספת 12 כדורים חוזרים. 21 נקודות ו-16 כדורים חוזרים מנגד לא מנעה את ההפסד.
מכבי אשדוד - בנות הרצליה 41:64 (1:1)
אחרי ההפסד במשחק הראשון, השחקניות של עדן ענבר הצליחו להשוות את התוצאה עם תצוגת תכלית מרשימה בניצוחה של קארה בראון ברקסטון והנחילו לחבורה של גלעד כץ תבוסה כואבת. המשחק הבא ייערך ביום שני באולם היובל ובו ינסו השחקניות מעיר הנמל לגנוב את הביתיות.
 |
עדן ענבר. ניצחון חשוב (נעם מורנו) |
|
|
המארחת פתחה חזק ועצרה את הבנות מהשרון על שבע נקודות בלבד ברבע הראשון, היכולת הנהדרת של אשדוד נמשכה גם לאחר מכן והיא ירדה להפסקה ביתרון 20:32. ברבע שלישי נשמר הסטטוס קוו וב-10 הדקות האחרונות התעעלה האלופה הנוכחית במחזיקת הגביע היוצאת והגדילה את הפער משמעותית. בסיום 41:64 מרשים לחבורה של ענבר.
בראון ברקסטון הובילה את רשימת הקלעיות עם 17 נקודות ואלישה קלארק תרמה 14 משלה בתוספת תשעה כדורים חוזרים. 14 נקודות של ג'סמין תומאס מנגד לא הספיקו.