מערכת ONE
|

שיר לוי. מצטרפת לחולוןקבוצת כדורסל הנשים של אליצור חולון ממשיכה בבניית הסגל לעונה הקרובה, ולאחר צירופן של אורטל אורן ונועה גנור בשבוע שעבר, החתימה הקבוצה את אנטוניה נינג׳יפה, מלכת הריבאונדים וסגנית מלכת הסלים בעונה החולפת, ואת שתי כוכבות נבחרת הנערות עדן רוטברג ושיר לוי.
נינג׳יפה (25, 1.82) שיחקה בעונה החולפת בהפועל פתח תקווה, שם העמידה מספרים מרשימים של 20.2 נקודות (שנייה בליגה), ו-13.8 ריבאונדים (ראשונה בליגה) והייתה לאחת הזרות המרשימות בארץ.
 |
אורטל אורן. כבר הצטרפה למועדון (יניב גונן) |
|
|
רוטברג (17, 1.68) מסומנת כדבר הבא בכדורסל הנשים בארץ ומגיעה לקבוצה אחרי אליפות אירופה מצויינת, בה הוליכה את הנבחרת עם 11.4 נקודות ו-3.8 ריבאונדים.
שיר לוי (18, 1.76) היא בוגרת מחלקת הנערות של הפועל ראשון לציון וגם מגיעה אחרי אליפות מצוינת עם הנערות, כאשר הוליכה את הנבחרת עם 6 כדורים חוזרים ו-4.1 נקודות. אגב, השתיים תצאנה הערב לגמר אליפות אירופה עם נבחרת הנערות של ישראל גם ב-3X3.
יו"ר אליצור חולון, מנחם וידהורן, התייחס לרכש החדש: "צירופן של עדן ושיר הוא משמעותי מאוד עבורנו, מדובר בשתי צעירות שנחשבות לטובות ביותר בשכבת גילן, ובפגרה האחרונה שמנו לעצמנו למטרה להביא לקבוצה את הטובות ביותר, ואני שמח שהצלחנו בה. נינג׳יפה הייתה השחקנית עם מדד היעילות הגבוה ביותר בליגה בעונה החולפת וההחתמה שלה היא הצהרת כוונות מבחינתנו". בימים הקרובים צפוייה הקבוצה לסגור את הסגל עם החתמתן של שתי זרות וישראלית נוספת.