מערכת ONE
|

טיילור באטל. ישחק העונה באדוםהפועל SP תל אביב ממשיכה להתחזק לקראת השלמת הסגל לעונה הקרובה – והודיעה על החתמתו של הרכז טיילור באטל (26,1.83) שילבש את המדים האדומים ב-2015/2016.
באטל, בוגר ומלך הסלים של מכללת פן סטייט ששיחקה בליגת הביג-טן היוקרתית, סיים ארבע שנים בקולג' במהלכן נבחר בשנת 2009 לחמישיית העונה ושנה לאחר מכן לחמישייה השנייה. באטל קבע היסטוריה כשהפך לשחקן הראשון שמסיים את ליגת הביג-טן עם 2,000 נקודות, 500 ריבאונדים ו-500 אסיסטים.
בעונת 2011/12 חתם בשולה מהליגה הצרפתית הראשונה, ולאחר חודשיים הצטרף לטלקום בון מהבונדסליגה. בקיץ 2012 הרשים בליגת הקיץ במדי הקליפרס, אך לא זכה לחוזה וחתם בקאפו ד'אורלנדו מהליגה האיטלקית השנייה. בעונה הזו השיג ממוצעים של כ-17.5 נקודות, ו-4.5 אסיסטים למשחק.
אחרי עונה טובה הצטרף למונס הבלגית, כשבעונתו הראשונה קלע 15.8 נקודות, מסר 3.7 אסיסטים והוריד 3.1 ריבאונדים למשחק, ובתום העונה נבחר כשחקן המצטיין של העונה על ידי מאמני הליגה. בעונה שעברה קלע 11 נקודות והוסיף שלושה אסיסטים ושלושה כדורים חוזרים.