דובי פיק
|

ז´אן טבק וגיא פניני (רדאד ג`בארה)
שבוע אחרי שהובכה בביתה 92:82 על-ידי אוניקס קאזאן, מכבי תל אביב ערכה היום (שני) אימון אחרון בארץ והמשיכה לשדה התעופה בנתב"ג, לקראת מפגש הגומלין מול הרוסים ביום רביעי ב-19:00 במסגרת היורוקאפ. המשחק, כמו כל משחקיה של מכבי ת"א ביורוקאפ, יועבר בשידור חי באתר ONE.
חניכיו של ז'אן טבק ערכו את האימון המסכם לקראת המפגש עם קית' לנגפורד וחבריו באולם זיסמן ברמת גן, ויצאו לקאזאן בסגל חסר. יוגב אוחיון עדיין סובל מפגיעה כרונית בקרסול, כאשר הוא ובראיין רנדל שקרע את שריר הירך האחורי, לא הצטרפו לנסיעה. כמוהם גם יובל זוסמן הצעיר ואלייז'ה מילסאפ, שנוחת הערב בישראל.
 |
ז´אן טבק וגיא פניני (רדאד ג´בארה) |
|
|
דראגן בנדר, שנפצע בהפסד נגד מכבי אשדוד בכף הרגל וסובל מנקע, טרם חזר להתאמן עם הקבוצה, אבל החל באימוני ריצה פרטיים וחזרה לכושר. גם הוא לא ייקח חלק בהתמודדות. "מה הסיכויים שלנו מול קאזאן? מה שלא הורג אותך רק מחשל אותך", אמר טבק. "ננסה לנצח, על אף העובדה שאנחנו בסגל חסר. גם את ניז'ני ניצחנו עם חצי סגל, אבל הפעם הרבה שחקנים לא ישחקו ויש עוד כמה בספק".
 |
גל מקל (רדאד ג´בארה) |
|
|
בהתייחסות להצעות שהוגשו בפני ג'ואי דורסי וזוראן ארצג, אשר פורסמו ב-ONE, טבק הסביר: "לא הגענו להסכמה עם שניהם. אנחנו מנסים לעשות את מירב המאמצים כדי לחזק את הקו הקדמי, אבל סבלנו מחוסר מזל שלא ראיתי מימיי. השיחות מול שניהם לא הבשילו לכדי עסקה, הם דחו את ההצעה של מכבי ולא יגיעו. נשארו 24 שעות לחלון העברות וננסה להתחזק".
 |
טיילור רוצ´סטי (רדאד ג´בארה) |
|
|