מערכת ONE
|

אלי מחפוד. תוצאה לא טובה עבור ירושלים (יניב גונן)
במשחק השלמה מהמחזור ה-19 בליגה הלאומית, נפרדו הערב (שלישי) הפועל רמת השרון והפועל ירושלים ב-0:0 מאכזב באצטדיון גרונדמן, שסיבך את הקבוצה של ליאור זדה בצמרת ואת החבורה מהבירה בתחתית. גם בסיבוב הקודם לא הושגה הכרעה במפגש בין השתיים שהסתיים ב-1:1.
המשחק היה שקול לכל אורכו ושתי הקבוצות סיפקו לא מעט איומים על השער, אך הרבו להחמיץ. בדקה ה-71, נותרה המארחת ב-10 שחקנים, לאחר שניקולאס אלסן הורחק בכרטיס אדום. שחקניו של אלי מחפוד לא ניצלו את היתרון המספרי והתקשו למצוא את הרשת. בדקה ה-87, גם האורחת איבדה שחקן, כאשר בר מזרחי ראה גם הוא את הכרטיס האדום. עד הסיום נותרה התוצאה בעינה והקבוצות נפרדו בתיקו מאופס.
שתי הקבוצות רשמו משחק שני ברציפות ללא ניצחון. רמה"ש פספסה הזדמנות לעלות למקום הרביעי ונותרה במקום החמישי עם 34 נקודות. במחזור הקרוב תפגוש קבוצתו של ליאור זדה את בני לוד. גם הקבוצה מהבירה יכולה להיות מאוכזבת מהתוצאה, שכן הקבוצה נותרה מתחת לקו האדום במקום ה-14 עם 20 נקודות, במרחק שבע נקודות מחוף מבטחים. במחזור הבא תארח הקבוצה את מ.ס אשדוד.
בתוך כך, הקבוצה מהשרון השתדרגה באייל דנין (21). החלוץ שהגיע בתחילת השנה מבית"ר טוברוק להפועל תל אביב, הושאל לקבוצתו של זדה באמצעות סוכנו אדם קידן.