4-3-3
אוסטוינד5
שמיר5
מזרחי5
עאבד5
הטוענים בעד הקטנת ליגת העל ל-10 או 12 קבוצות יכולים לקחת את הקלטת של המשחק הערב (שבת) בו עירוני קריית שמונה והפועל עכו נפרדו ב-0:0 ולהציג אותה בתור אחד הטיעונים ל"עונש". השתיים, להן שאיפות שונות בליגה העונה, נפגשו במסגרת המחזור התשיעי ובתום 90 דקות של כדורגל חלש שלחו 1,060 צופים מאוכזבים הביתה.
מהחבורה של סאלח חסארמה ניתן היה לצפות ליותר במשחק ביתי מול יריבה שהגיעה אחרי שלושה הפסדים רצופים, אבל הכי קרוב לשער שראינו ממנה הערב היה בעיטה של וובה בראון למשקוף בדקה ה-55. בעקבות איבוד הנקודות ק"ש פספסה הזדמנות להשתוות להפועל באר שבע שבמקום הראשון ולהפעיל עליה לחץ לפני המשחק שלה מול מכבי נתניה מחר.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
שיוויון בצפון: תיקו בין ק"ש ועכו עכו מנגד, יכולה להיות מרוצה מקטיעת רצף ההפסדים וליקוט של נקודה נוספת לקראת המשך החורף החם שמצפה לה בתחתית. לקראת הסיום הקבוצה מגבעת נפוליאון אפילו ניסתה לגנוב את הניצחון, אבל חוסר ריכוז בחלק הקדמי השאיר את לוח התוצאות ריק מתוכן ואת הקבוצה של ירון הוכנבוים עם 360 דקות ללא שער זכות.
 |
שמואל מלול מכדרר (ניסן עייש) |
|
|
חסארמה: "לא קל לפרוץ בונקר"
חסארמה אמר בסיום: "נקודה בבית מול עכו זו אכזבה, בטח במשחק ששלטנו בו. הם הסתגרו, אבל הגענו לכמה הזדמנויות ואם היינו כובשים, זה היה פותח את הכל. חבל שזה לא קרה. המשחק התנהל ברובו במחצית המגרש של עכו והם הגיעו עם תוכנית לצאת למתפרצות. היינו צריכים לעשות יותר, אבל זה לא קל לפרוץ בונקר. ניסינו לעשות את זה דרך הצדדים וזה לא הלך. אנחנו מסתכלים קדימה אל כפ"ס. נתכונן כמו שצריך ונבוא מוכנים על מנת לחזור למסלול הניצחונות".
ירון הוכנבוים: "זו תוצאה פנטסטית מבחינתו כי אנחנו יודעים שקבוצות הרבה יותר איכותיות ניצחו פה. המטרה היא תמיד לנצח. פספסנו ניצחון אם לוקחים בחשבון את היכולת שלנו במחצית השנייה, בה הגענו למצבים. אם היו שואלים אותי לפני המשחק, ברור שהייתי קונה תיקו. אני מאחל לעצמי שבתשעת המחזורים הבאים נשיג גם 10 נקודות. כל עוד עכו מעל הקו האדום, אני מרוצה".
 |
סלאח חסארמה. מאוכזב (עמרי שטיין) |
|
|
מחצית ראשונה
שלום בן אברהם הוציא את המשחק לדרך לעיני 1,060 צופים בקריה.
דקה 10: הדקות הראשונות היו שייכות לקבוצה הביתית ששלטה בכדור, אך לא הצליחה להגיע למצבים מסוכנים ליד השער של עכו.
דקה 12: הזדמנות ראשונה לקבוצה של חסארמה. עודד אלקיים ניסה את מזלו עם בעיטה מ-30 מטרים, אך דני עמוס היה במקום וקלט ללא קושי.
דקה 17: אחמד עאבד מצא את אופיר מזרחי בפינת הרחבה השמאלית, האחרון בעט כדור חזק שנהדף על ידי עמוס לקרן.
 |
אליאור סיידור מול עודד אלקיים (ניסן עייש) |
|
|
דקה 19: מצב ראשון גם לאורחים מעכו. ברניסלאב יובאנוביץ' הכניס כדור טוב לאליאור סיידר, שהוריד לסמואל גילמור, אבל האחרון בעט מ-17 מטרים מחוץ למסגרת.
דקה 29: עאבד בעט מ-20 מטרים לרשת החיצונית.
דקה 38: קוניה פרץ משמאל, עבר את המגן שלו אבל בעט מתוך הרחבה לשמיים.
דקה 41: חילוף בהפועל עכו, ליאור לוי יצא, עלא ג'אבר נכנס במקומו.
 |
אוהדי ק"ש (ניסן עייש) |
|
|
מחצית שנייה
דקה 46: חילוף בק"ש, דויד מנגה נכנס במקום אופיר מזרחי.
דקה 49: אליאור סיידר הוציא כדור רוחב טוב לציון צמח, שמעשרה מטרים בעט מעל השער. החמצה גדול של הקשר.
דקה 55: בראון הניף את הרגל מ-23 מטרים ושלח פצצה שהרעידה את המשקוף.
דקה 57: עאבד בעט מחוץ לרחבה כדור שטוח שעבר ליד הקורה.
דקה 77: שמואל מלול חדר לרחבה מצד שמאל ובעט כדור שעבר סנטימטרים ליד הקורה הרחוקה.
עירוני ק"ש: גיא חיימוב, עודד אלקיים, לואיס גוטיירס, דין מימוני, חן דלמוני, וובה בראון, אור אוסטוינד, עדן שמיר (הוגו צ'יקומה, 86), אחמד עאבד, אופיר מזרחי (דויד מנגה, 46) וברונו קוניה (עידו אקסברד, 65).
הפועל עכו: דני עמוס, ליאור לוי (עלא ג'אבר, 41), בוריס קופיטוביץ', משה מישאלוב, שמואל מלול, עדנן זהירוביץ. ברניסלאב יובאנוביץ', סמואל גילמור, ציון צמח (שון ווייסמן, 59), אליאור סיידר (דור כוכב, 78) ואחמד קסום.
 |
אוהד אמיץ של עכו (ניסן עייש) |
|
|