יום רביעי, 19.02.2025 שעה 18:35
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4131-4423בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2534-2923הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

החלוץ הנורבגי אולה קמארה הוצע למכבי ת"א

השחקן של אוסטריה וינה הוצע. כבש 21 שערים במולדה בעונה שהסתיימה לאחרונה. בן בסט אחרי ה-1:3 על רמה"ש: "עובד קשה כדי לשחק". צפו בתקציר

|
אולה קאמרה. החלוץ הבא של מכבי ת
אולה קאמרה. החלוץ הבא של מכבי ת"א?

החלוץ הנורבגי, אולה קמארה, הוצע לג'ורדי קרויף בימים האחרונים ונציגיו טוענים כי ההולנדי הביע עניין כאשר הועלתה בפניו האופציה. קמארה בן ה-26 שייך לאוסטריה וינה אך הוא לא הצליח להתאקלם שם ובילה את העונה האחרונה בהשאלה למולדה הנורבגית.

הוא כבש 14 שערים ב-29 הופעות ליגה, והוסיף עוד שבעה כיבושים בשאר המסגרות (שניים בגביע, חמישה בליגה האירופית). כאשר העונה בנורבגיה הושלמה ב-8.11 כשמולדה מסיימת שישית, תמה תקופת השאלתו של השחקן ששב באופן אוטומטי לאוסטריה וינה אך סוכניו מחפשים לו קבוצה חדשה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
מכבי מנצחת 1:3 את רמה"ש ועולה לשמינית

כזכור, בינואר 2013 ביצע ג'ורדי קרויף מהלך דומה כאשר צרף את ראדה פריצה מהליגה השבדית, שגם היא מסתיימת כמו הליגה הנורבגית בסביבות תחילת חודש נובמבר. אולה וויליאמס קמארה המתנשא לגובה של 1.84, הגיע לאוסטריה וינה בפברואר 2014 בהעברה חופשית מריד האוסטרית. גם אל ריד הוא הגיע בחינם מסטרומגודטס הנורבגית.

אולה קאמרה מאושר. בקרוב בבלומפילד?
אולה קאמרה מאושר. בקרוב בבלומפילד?
 

הוא פרח בעיקר בליגה הנורבגית עם עונות של 11 ו-12 שערים בסטרומגודסט בעונות 2011 ו-2012. כאשר סיים אז את חוזהו חתם בריד האוסטרית וממנה הוא הושאל למינכן 1860 אך לא קיבל שם יותר מדי הזדמנויות וב-2013 שב לסטרומגודסט, הפעם כמושאל, וכבש שוב 12 שערים טרם הצטרף לאוסטריה וינה בה רשם שני שערים ב-23 הופעות בין העונות 2013/14 ל-2014/15 אך זאת רק כאשר הוא מקבל שלושה משחקים בלבד בהרכב הפותח ובכל השאר עולה כמחליף.

ג´ורדי קרויף. מהלך דומה כמו עם פריצה? (רדאד ג´בארה)
ג´ורדי קרויף. מהלך דומה כמו עם פריצה? (רדאד ג´בארה)
 

נכון לעכשיו, קרויף מחפש חלוץ אך טרם מצא את השחקן שמספיק מעניין אותו כדי לוותר על דיאן ראדוניץ' שאמש (חמישי) קיבל הזדמנות נוספת להראות את יכולתו במשחק הגביע כשפתח בהרכב של פיטר בוס ב-1:3 על הפועל ניר רמת השרון, אך לצערו הדברים עדיין אינם מתחברים עבורו.

מי שהדברים כן התחבורו עבורו אמש קצת יותר הוא עדן בן בסט, שהצליח לכבוש את השער שהחזיר את היתרון למחזיקת הגביע ואף סחט את הפנדל שערן זהבי תרגם לשער השלישי של הצהובים. "אני רחוק מהכושר שלי אבל אני שמח שכבשתי ועזרתי לקבוצה שלי לעלות שלב בגביע שהוא חשוב מאוד עבורינו. איך אומרים, ימים יגידו, אני מוכיח על המגרש, עובד על המגרש, עובד באימונים ומקווה לבוא על שכרי".

"אני מסכים לגמרי שאחרי השער משהו השתחרר אצלי, גול משפר. חלוץ צריך בטחון ולהרגיש את הרשת, להרגיש טוב, וזה למעשה משהו שאני שואף עליו וזה משהו שהניע אותי כל החיים", המשיך בן בסט שנשאל איך הוא חי עם הידיעות על כך שהוא מועמד לעבור לקבוצה אחרת בינואר: "אני מתעסק אך ורק במכבי ת"א. אני אוהב את המקום שאני נמצא בו ומקווה להתקדם כמה שיותר ולדבר על המגרש. אני שחקן של מכבי. יש לי פה חוזה. ואני רוצה לשחק, חד משמעית. רוצה להיות על המגרש, אני חושב שזה המקום שלי".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
ברק יצחקי עם החמצת השנה

על השיחה עם בוס לאחר המשחק: "הוא החמיא לי ואמר שיש דברים צריך לשפר. הוא שאל אם אני עייף ואמרתי לו שכן, כי אחרי כמה משחקים שלא שיחקתי זה טבעי שאני עייף, וזהו, נעבוד על הדברים הטובים והלא טובים שהיו במשחק".

הגעתו של המאמן ההולנדי: "תמיד משהו חדש זה טוב לכולם. כולם מתחילם מאותה הנקודה. עוד פעם אמרתי, קיבלנו מאמן טוב שרוצה להתקיף וללחוץ עם אג'נדה מאוד ברורה אנחנו צריכים ליישם את זה ואני חושב שזה טוב לנו".

על לידת בתו הבכורה: "נולדה לי ילדה בכורה וכשאתה קצת עצבני בכדורגל, אז אתה חוזר הביתה, משחק איתה, נותן לה לאכול ואתה שוכח את כל הצרות. כמובן שהכדורגל זה הלחם שלי וכשאני לא מרוצה אז קצת קשה לפצות בבית. ולהפך. זהו אני לא עושה השוואות. בית זה בית. אני מאוד רוצה להצליח".             

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בוס: "לא חשבנו שיהיה קל"
ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */