הפועל רעננה, שקיבלה הגרלה נוחה יחסית בגביע המדינה בדמות בית"ר ת"א/רמלה, תנסה להעפיל הערב (שלישי) ב-19:00 לרבע גמר גביע המדינה מול הקבוצה מהליגה הלאומית.
הפועל רעננה במשא ומתן מתקדם עם המגן ימני של הפועל עכו ליאור לוי ומנסה להחתימו באופן מיידי. הקבוצה של חיים סילבס מחפשת חיזוק חדש להגנה, ככל הנראה בעקבות הפציעה של גיא ליפקה בברכו, ומול לוי מתנהלים מגעים בשעות האחרונות.
 |
חיים סילבס. רצה את לוי כבר בעונה שעברה (נעם מורנו) |
|
|
חיים סילבס רצה את ליאור לוי כבר בעונה שעברה, אך אז המגן בחר ללכת לאופציות אחרות, אולם כעת עושה הרושם שנפתח חלון הזדמנויות חדש עבור רעננה. לוי, 28, שיחק העונה 13 משחקי ליגה במדי עכו, האחרון שבהם ב-5 בדצמבר, אז קיבל אישור לחפש קבוצה אחרת. הוא שיחק בעבר בהפועל רמת גן, בית"ר כפר סבא, הפועל כפר סבא, עירוני קריית שמונה, הפועל תל אביב ובעכו, אליה הצטרף הקיץ לקדנציה שנייה.
בתוך כך, בקבוצה מהשרון ממשיכים לחפש חלוץ זר שיהווה תחרות לברק בדש ומאמדו צ'אם. סילבס טוען כי השחקן עשוי לסגור בימים הקרובים, אך רעננה מסרבת לחשוף את שמו מחשש שייחטף על ידי קבוצות אחרות מליגת העל.
כמו כן, הקשר הזמבי הנבחן לארי באווילה אמנם מותיר רושם חיובי, אך כרגע ברעננה אין כוונה לצרפו בשל העובדה שבמועדון שומרים את המשבצת הפנויה לחלוץ ולא מעוניינים לשחרר את אחד הזרים בשביל לפנות מקום לבאווילה.
 |
בדש חוגג את שערו (אחמד מוררה) |
|
|
הרכב משוער: אריק ינקו, עדי נמני, עידו לוי, בן והבה, אחמד שעבאן, בן בנימין, יובל שבתאי, אלי בבייב, רנה מיחליץ', אוונס קנגווה וצ'אם ממאדו.
רותם שימול: "באים ליהנות מהגביע"
מן העבר השני, בית"ר רמלה ת"א נמצאת במקום העשירי בליגה הלאומית. הקבוצה מגיעה למשחק אחרי תבוסה ביתית 4:0 מול הפועל ירושלים בליגה.
רותם שימול, שנמצא בתקופה נהדרת עם 14 שערים בכל המסגרות, סיפר ל-ONE על ההכנות: "ההכנות הן כמו הכנות לכל משחק עם דגשים מסוימים על רעננה. הצוות המקצועי הכין אותנו למשחק לא קל נגד קבוצה שעובדת ורצה ללא הפסקה ויוצאת מהר קדימה. אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו, זה משחק שיש לנו רק מה להרוויח ממנו, באים להנות מהמפעל המיוחד הזה".
החלוץ המשיך ודיבר על הסיבות ליכולתו הנפלאה השנה: "צניעות, עבודה קשה ואמונה, גם כשפחות הולך אני ממשיך להאמין ולעבוד וכמובן שאני לא משחק לבד, הקבוצה עוזרת לי להתבלט, להיות טוב יותר וכמובן שלהבקיע, נותר לי לקוות שרק ימשיך ככה".