מערכת ONE
|

יובל שבתאי. ויצמן יער יחקרו את הפרשה (אחמד מוררה)
סאגת יובל שבתאי והפועל באר שבע ממאנת מלרדת מסדר היום. ל-ONE נודע כי משרד החקירות ויצמן יער אשר עובד עם ההתאחדות לכדורגל, כבר חוקר את הפרשה ואת כשירות החתימה של הקשר בבאר שבע.
כזכור, לאחרונה רעננה העלתה הילוך בכל הקשור להארכת חוזהו של שבתאי, שחתם בהפועל באר שבע לעונה הבאה. בתביעה שהגישה רעננה למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל נגד הקשר, טענה הקבוצה: "התקיימו היסודות הנדרשים לצורך התגבשותו של הסכם מחייב, השחקן קיבל לידיו את המסמך בכתב ולאחר שזה שונה בכתב יד לפני בקשתו ובהסכמת הקבוצה, ציין מפורשות כי כל הפרטים סוכמו לשביעות רצונו, וכי ברצונו להתקשר בהסכם מול הקבוצה בתנאים אלה".
 |
יובל שבתאי עם דודו דהאן (דוברות הפועל ב"ש) |
|
|
על פי ההסכם, שבתאי אמור היה להמשיך לעונה נוספת עם רעננה, לה אופציה להאריך את חוזהו. רעננה האשימה בתביעה שהגישה באמצעות עו"ד גיל לב: "כפי שהסביר השחקן, הוא נמנע לחתום על ההסכם רק בשל איום מפורש של סוכנו דודו דהאן ולפיו הוא יתבע אותו אם יחתום על ההסכם. לכן, לא מפתיע שאיום מרומז מעין זה כלפי השחקן גם מצא דרכו להודעת טקסט ששלח הסוכן לבעל השליטה ונשיא הקבוצה אשר אלון, ממנה משתמע כי השחקן לא יחתום ללא אישורו מחשש פן הסוכן יתבע את השחקן וזאת לנוכח ההסכם בין השחקן לסוכן המחייב את השחקן בפיצויים גבוהים אם יחתום על הסכם בניגוד לעמדת סוכנו ו/או ללא אישורו".