יגאל ברמן
|

אצטדיון טוטו טרנר (רדאד ג`בארה)
אצטדיון טוטו טרנר בבאר שבע הוא אחד המועמדים לבחירת אצטדיון השנה בעולם לשנת 2015 של אתר StadiumDB.com. זו השנה השישית שבה מתקיימת התחרות כאשר בשנה שעברה התמודד אצטדיון סמי עופר שבחיפה.
הקריטריונים להיכנס לתחרות הם חניכה של האצטדיון בשנת 2015, תכולה של 10,000 מקומות לפחות וקיום משחק רשמי אחד לפחות באצטדיון החדש. הבחירה תחל ביום שני הקרוב ותימשך כחודש ימים.
לצידו של המתקן בבאר שבע מתחרים 16 מתקנים חדשים נוספים: באנטליה (טורקיה), סן חוזה (קליפורניה), באקו (אזרבייג'ן), בורדו (צרפת), טרנבה (סלובקיה), רגנסבורג (גרמניה), גוואדלופ (מקסיקו), פואבלה (מקסיקו), קולג' סטיישן (טקסס), נאגנו (יפן), אורדוס (סין), לנס (צרפת), ברזוויל (הרפובליקה של קונגו), אלמלו (הולנד), טיצ'י (פולין), אוסאקה (יפן).
 |
אצטדיון טוטו טרנר (רדאד ג´בארה) |
|
|
בתוך כך, הקבוצה מתכוננת למשחק מול מכבי פתח תקווה הערב (שבת, 19:30). המאמן ברק בכר סובל מכאב ראש חיובי בעיקר בחלק הקדמי כשבן שהר חוזר לכושר וכבש את שער הניצחון בגביע, אליניב ברדה כובש כמעט בכל משחק, טוני וואקמה נמצא בתקופה טובה, מאור מליקסון בעונה נהדרת ומאור בוזגלו חזר לכושר אחרי הפציעה.
וואקמה וברדה שקיבלו מנוחה בגביע יחזרו להרכב של בכר וההתלבטות שלו תהיה אם להמשיך עם ה-11 שפתחו מול עכו כשמליקסון בחלק הקדמי או להחזיר את מהראן ראדי לצידם של ג'ון אוגו ואובידיו חובאן ואז בוזגלו או מליקסון יפתחו על הספסל.