4-5-1
סגס
אזולאי אחרי סערת חצי גמר גביע המדינה, בני סכנין השיגה לפחות נקמה קטנה ומתוקה אחת עם 0:0 ביתי מול מכבי תל אביב שמעלה אותה למקום הרביעי, אך לא פחות חשוב מכך, הגדיל את הפער של הצהובים מהפועל באר שבע לשלוש נקודות.
הצהובים שלטו ללא עוררין במשחק למן הדקה הראשונה. ברק יצחקי היה הבולט בצהוב, אך בשני המצבים הטובים אליהם הגיע, מצא רק את קורת שערו של מחמוד קנדיל.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
נקמה גדולה: סכנין עצרה את מכבי ת"א
במחצית השנייה, פיטר בוס זרק את כל הכלים ההתקפיים למגרש, אך זה כמעט עלה לו ביוקר בצד השני, כאשר ז'אורז'יניו רשם מספר החמצות מסמרות שיער. גם טל בן חיים, שעמד במרכז הסערה ביום חמישי, נכנס כדי להציל את המולדת, אך לא הביא את השינוי.
עד הסיום, האלופה לא כבשה והלחץ, שהיה גדול ממילא התפרץ עם השריקה לסיום בדמות מהומות גדולות על המגרש, בהן דחף השוער פרדראג ראיקוביץ' את יוסי אבוקסיס, כשרק המאבטחים מנעו עימות אלים גדול עוד יותר.
מחצית ראשונה
השופט אוראל גרינפלד הוציא לדרך את המשחק באצטדיון דוחא.
 |
דגל הרש"פ ביציע סכנין (רדאד ג´בארה) |
|
|
 |
אוהדי מכבי ת"א (רדאד ג´בארה) |
|
|
 |
יוסי אבוקסיס (רדאד ג´בארה) |
|
|
 |
פיטר בוס (עמרי שטיין) |
|
|
 |
טל בן חיים על הספסל (רדאד ג´בארה) |
|
|
דקה 10: הצהובים שלטו יותר בכדור בדקות הפתיחה, אולם המצב הראשון הגיע דווקא ליד השער שלהם. דיוגו קאצ'ובה הוליך מתפרצת ומצא את פיראס מוגרבי בצד ימין. האחרון מסר למרכז לעבר שלומי אזולאי, שבעט בנגיעה למסגרת, פרדראג ראיקוביץ' קלט.
דקה 15: הזדמנות ראשונה לאורחים מתל אביב. גל אלברמן הקפיץ באמנות לעבר ברק יצחקי, שנגח בקשת מעל מחמוד קנדיל, אך הכדור שלו נחת על גג השער.
 |
שלומי אזולאי מול ז´אורז´יניו (רדאד ג´בארה) |
|
|
דקה 23: שתי התקפות מסוכנות של הצהובים בזו אחר זו. ראשון היה זה יצחקי שנכנס למרכז מצד ימין ושלח טיל ברגל שמאל, שנעצר רק בעמוד. מיד לאחר מכן זהבי קיבל את הכדור בצד ימין של הרחבה ובעט שטוח, ליד העמוד.
דקה 29: הלחץ הצהוב כדי להשיג את היתרון נמשך. זהבי קיבל את הכדור כ-20 מטר מהשער, התקדם כמה צעדים ובעט חזק למסגרת של קנדיל, השוער הדף לקרן.
 |
ערן זהבי (רדאד ג´בארה) |
|
|
דקה 33: רק קבוצה אחת על המגרש, והיא לובשת צהוב. אלי דסה פרץ טוב על הקו הימני ומסר שטוח למרכז לעבר שלומי אזולאי, שבעט בשמאל, חלש מדי וקנדיל קלט בקלות.
דקה 44: רגע לפני הירידה למחצית, יצחקי שוב מצא את העמוד. אזולאי הוציא התקפה מהירה ומסר היטב לדור מיכה בצד ימין. האחרון המשיך מעט אחורה לעבר החלוץ, שבעט חזק, אך כאמור הקורה שוב הצילה את סכנין.
 |
אלי דסה מתלונן לקוון (רדאד ג´בארה) |
|
|
מחצית שנייה
דקה 48: המגמה לא השתנתה גם אחרי ההפסקה והצהובים המשיכו ללחוץ. קרן של אזולאי הורמה מימין והגיעה לאיתן טיבי, שהיה חופשי אך מחמישה מטרים החטיא את המסגרת.
דקה 57: הפעם הגיע תורו של גל אלברמן לאיים על השער. הקשר ראה כי יש לו מרחב לרוץ, התקדם ובעט חזק, קצת יותר מ-20 מטר מהשער. קנדיל הדף לקרן.
 |
ברק יצחקי מול סגס תאמבי (רדאד ג´בארה) |
|
|
דקה 60: מצב נוסף בצהוב. זהבי הפעם היה על תקן המוסר כששלח כדור נהדר לעבר אלי דסה, אך המגן ניסה לנגוח לשער במקום למסור ופספס את המסגרת.
דקה 68: זה עדיין לא נכנס לקבוצה של פיטר בוס. קרן של האריס מדוניאנין המחליף הורחקה רק עד אלברמן, שבעט מתוך הרחבה, ליד העמוד.
 |
חאלד חלאילה בין אבי ריקן לגל אלברמן (רדאד ג´בארה) |
|
|
דקה 70: דקה קריטית בדוחא, אך התוצאה עודנה מאופסת. ברק יצחקי פרץ נהדר בקו ימין והכין למיכה, שנעצר אצל קנדיל. סכנין יצאה מיד למתפרצת כשמוגרבי נשלח מול ראיקוביץ', אך ידו של השוער הייתה על העליונה והוא הדף את הבעיטה.
דקה 71: החמצה ענקית למארחת. אברהם פאסניסה למצוא את הרשת אחרי הקרן בבעיטה, אזולאי הסיט את הכדור מתוך הרחבה, אך החמיץ בסנטימטרים.
 |
פיראס מוגרבי מול אבי ריקן (עמרי שטיין) |
|
|
דקה 76: החילוף ההתקפי של בוס השאיר את קבוצתו דלילה מאחור והיא שוב כמעט ספגה. קאצו'בה קיבל כדור במתפרצת ובעט למסגרת, ראיקוביץ' הדף, ז'אורז'יניו עט על הכדור החוזר, אך שוב השוער היה במקום והציל את קבוצתו.
דקה 81: מתפרצת נוספת למארחים. הפעם מוגרבי היה זה שמסר נהדר לז'אורז'יניו, אך הברזילאי בעט חלש מדי ישירות לידיים של ראיקוביץ'.
דקה 86: אוי ז'אורז'יניו, ז'אורז'יניו. התקפה מתפרצת נהדרת של המארחת הסתיימה במסירה נהדרת נוספת של מוגרבי לברזילאי, שמול השוער פספס את הכדור.
 |
פיראס מוגרבי מאוכזב (רדאד ג´בארה) |
|
|
דקה 90: אחרי דקות ארוכות, ניסיון מסוכן לאורחת. דאבל פס של זהבי ומיכה הסתיים ברגליו של הקפטן, שבעט מול קנדיל, רק ליד העמוד.
בני סכנין: מחמוד קנדיל, עלי עותמאן, עלאא אבו סלאח, אברהם פאס, וונדרסון, חאלד חלאיילה (אלדר חסנוביץ', 82), סגס תאמבי, דיוגו קאצ'ובה, ז'אורז'יניו (מוחמד זבידאת, 89), פיראס מוגרבי ושלומי אזולאי (יובל אבידור, 73).
מכבי ת"א: פרדראג ראיקוביץ', אלי דסה, קרלוס גארסיה, איתן טיבי, אבי ריקן, גל אלברמן, דור פרץ (אורלנדו סה, 73), שלומי אזולאי (האריס מדוניאנין, 65), דור מיכה, ערן זהבי וברק יצחקי (טל בן חיים, 81).