מערכת ONE
|

מרואן קבהא. "איני יכול לשתוק יותר" (יניב גונן)
שחקנה של מכבי פתח תקווה בשבע השנים האחרונות, מרואן קבהא, שחתם בקיץ בשורות מאריבור הסלובנית, תובע את קבוצתו הקודמת בטענה כי לא שולמו לו הפרמיות בגין נקודות שצבר בעת ששיחק במדיה.
בכתב התביעה שהגיש קבהא, באמצעות עו"ד אמיר קרביץ, דורש השחקן שישולם לו חוב בגין הנקודות. בנוסף טוען קבהא כי הקבוצה הפסיקה להפריש עבורו את ההפרשות הפנסיוניות. בנוסף, תובע גם פיצוי בגין עוגמת נפש.
בתחילה התנתה מכבי פ"ת את שחרורו של השחקן למאריבור, בוויתור על החוב, אלא שכיוון שממילא לא היה צורך בחתימת הקבוצה, שוחרר קבהא למאריבור, שם הוא משחק היום.
קבהא אמר: "בצעד קשה מבחינתי החלטתי ללכת לבוררות נגד מכבי פ"ת בגלל חוב של שכר שמכבי פ"ת מלינה במכוון. צר לי אך אני מרגיש שמכבי פ"ת נוקמת בי על שהעזתי לנסות את מזלי באירופה - מה שהיה חלום שלי מאז היותי ילד".
"אני חושב שבתרבות הכדורגל אין דבר חשוב יותר מהמילה שלך, וכך התנהלתי לכל אורך דרכי. להחזיק כסף שלי כבן ערובה נגדי זו פעולה שאני לא יכול לשתוק לה. ניסיתי בדרכי נועם לפתור את המחלוקת הזו, אך לשווא", סיכם השחקן.