דורון בן דור
|

ניידת משטרה. המנכ"ל שוחרר מהמעצר (יניב גונן)
מנכ"ל קבוצת הכדורגל מליגת העל שנעצר ביום שלישי, שוחרר ממעצרו בחשד לתיווך מתן שוחד ושיבוש הליכי חקירה, זאת בעקבות הסכמה שהשיג סנגורו עו"ד תומר נווה עם ראשי המחלקה לחקירת שוטרים.
המנכ"ל יוכל ללוות את קבוצתו במשחקה במחזור הקרוב, כאשר ההסכמה נתקבלה לאחר שהסנגור הציג אישורים אשר כביכול מנקים את המנכ"ל מכל רבב או חשדות פליליים. אחרי הצגתם, השתכנעו במח"ש שלא לבקש את מעצרו פעם נוספת.
עו"ד תומר נווה הגיב להחלטה: "לאחר מו"מ ארוך ומייגע, לשמחתי קיבלו במח"ש את עמדתנו כי אין כל סכנה בשחרורו וכי אין כל סיכוי ולו המזערי ביותר לשיבוש החקירה. תנאי השחרור הוסכמו ע"י שני הצדדים, אך לפנינו דרך ארוכה ומייגעת לצורך הגעה לחקר האמת. החשוד מצהיר כי מעולם לא היה מעורב בשום סוג של עבירה פלילית וכל רצונו היה במתן עזרה לזולת כפי שנהג כל חייו".
 |
עו"ד תומר נווה: "מקווה שהחקירה תמוצה" (עמוס בר עוז) |
|
|
"הוא מצר על המעצר", הוסיף נווה, "ומקווה שהחקירה תמוצה והאמת בדבר התנהלותו תצא לאור. כמו כן, אנו מברכים את ביהמ"ש אשר הורה על איסור פרסום שמו ותמונתו, אך ורק של המנכ"ל ולא של שאר החשודים הנוספים, לשם כך קיים החוק".
מהמועדון אותו מייצג המנכ"ל נמסר: "שמחנו על דבר שחרורו של המנכ"ל. אנחנו בטוחים שאין לו שום קשר לפרשה ומחזקים את ידיו".