יום רביעי, 26.03.2025 שעה 03:06
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

גדולה על המוליכה: 1:4 לבית"ר על מכבי פ"ת

אימון: המלאבסים עלו ליתרון מהיר כבר אחרי 40 שניות משער של יעקובוביץ'. לידור כהן, צמד של נחמני וזמיר קבעו מהפך. דראפיץ: "כל ניצחון הוא מתוק"

|
ירוחם חוגג עם לידור כהן (נעם מורנו)
ירוחם חוגג עם לידור כהן (נעם מורנו)

בצל פגרת הנבחרות, בית"ר ירושלים רשמה היום (חמישי) 1:4 מרשים על מוליכת ליגת העל, מכבי פתח תקווה, במשחק אימון. הקבוצה של סלובדאן דראפיץ' שעלתה ללא ולאד מוראר ושניר משען הפצועים, נהנתה מיכולת נהדרת של תומר ירוחם.

אלון יפת הוציא את המשחק לדרך והמלאבסים היו הראשונים שעלו ליתרון כבר אחרי 40 שניות כאשר יובל יעקובוביץ' הכניע את בוריס קליימן. בית"ר ענתה במהרה עם שער שיוויון כבר אחרי דקה. ירוחם פרץ דווקא באגף השמאלי ומצא את לידור כהן שמשישה מטרים ירה לרשת של צחי גיגי. בדקה ה-43 עומר נחמני השלים מהפך. לירוי צעירי מצא את החלוץ בכדור נהדר על 30 מטרים ונחמני לא התקשה, עבר את גיגי והרשית.

קלאודימיר עם החברים (נעם מורנו)
קלאודימיר עם החברים (נעם מורנו)
 

במחצית השנייה דראפיץ' החליף את מרבית ההרכב אך בדקה ה-55 ירוחם רשם בישול שני במשחק. המגן מצא את נחמני, שמעשרה מטרים קבע 1:3 ועלה לצמד אישי. שבע דקות לסיום הזמן החוקי נס זמיר ירה כדור מ-15 מטרים ורשם את תוצאת הסיום.

בסיום, במועדון שיבחו את יכולתו של צעירי והודו כי קיים שיפור משמעותי מאז ה-0:0 מול מכבי נתניה במחזור האחרון. דראפיץ' היה מרוצה: "לא היה לנו משחק אימון מאז מועדון ספורט אשדוד לפני חודשיים והיה חשוב מאוד לתת דקות להרבה שחקנים. חכיתי לפגרה על מנת לתת לשחקנים אחרים הזדמנות ולראות מי יכול לעזור לנו במהלך העונה. אני מרוצה מהמשחק, היה טוב וזה גיבש את הקבוצה. זה אמנם משחק אימון אבל כל ניצחון הוא מתוק".

נחמני חוגג (נעם מורנו)
נחמני חוגג (נעם מורנו)
 

החיזוק: "אני מדבר על זה כל הזמן ומעדיף להתייחס לשחקנים שיש לי. משען נפצע אבל יש לנו את ירוחם ועוד שחקנים צעירים שיכולים לרוץ. אני סומך עליהם ואני חושב שיש לנו היא קבוצה טובה וצעירה. אם נוכל להביא מגן, נביא. אני רוצה זר נוסף ואנחנו מחכים לתשובות".

דראפיץ´ עם השחקנים (נעם מורנו)
דראפיץ´ עם השחקנים (נעם מורנו)
 

המאמן הוסיף: "כאשר הגעתי לבית"ר זה היה מבחינתי לקבל את כל הכלים ואני מסתדר עם מה שיש. יש אצלנו דברים טובים, אני מנסה להסתדר עם הסיטואציה. צריך לזכור שלא יצאנו למחנה אימונים. אנחנו עובדים קשה כדי להצליח ואני מאמין שנתחבר".
מכבי פ"ת: צחי גיגי, חגי גולדנברג, עודד גביש, אליסון דוס סנטוס, נאור פסר, מור שקד, לירן רוטמן, מור חוזז, יובל יעקובוביץ, גיא מלמד ועוז פרץ.

בית"ר ירושלים: בוריס קליימן, תומר ירוחם, חסוס רואדה, טל כחילה, אורי מגבו, לירוי צעירי, פאבלו דה לוקס, עומר נחמני, לידור כהן, עומר אצילי ואיציק כהן.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןפרסומת למשקה הסודי של ג'וד בלינגהאם
פרסומת למשקה הסודי של ג'וד בלינגהאם
נגןארלינג הולאנד נתקל בכפיל שלו בשדה התעופה
ארלינג הולאנד נתקל בכפיל שלו בשדה התעופה
נגןהפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
הפרס למי שישן 3 לילות במלון של רונאלדו
נגןכזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
כזה לא ראיתם: עוגת הקסם של ריאל מדריד
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */