יום שישי, 13.03.2026 שעה 21:01
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

רונן קצב: שכטר לא שכב עם הצעירה, הוא סירב לה!

סוכנו של שכטר מספר לראשונה את הסיפור האמיתי: איתי נהג בהגינות, היא רצתה לשכב איתו והוא סירב כי לא היה לה קונדום. שחקנים נכנסו והיא נלחצה

|
שכטר וקצב: איתי לא צריך לשלם לבחורה כדי להיות איתה
שכטר וקצב: איתי לא צריך לשלם לבחורה כדי להיות איתה

פרשת הנערה השבדית ושחקני הפועל ת"א, מתחיל לקבל את התמונה המלאה למה שבאמת קרה באותו לילה סוער במועדון לילה בשבדיה, שנגרר למבוכה גדולה ונגמר בשיחרורם של איתי שכטר ודאגלס דה סילבה לישראל.

כזכור, מיד לאחר הניצחון הגדול של האדומים על גטבורג 3:1, התיר המאמן אלי גוטמן לשחקניו לצאת לבלות ולחגוג את יכולתם המצויינת על הקבוצה השבדית.

שחקני הפועל יצאו למועדון לילה מקומי וכשהגיעו לשדה התעופה, שכטר ודה סילבה לא הורשו לעלות על הטיסה לארץ בעקבות תלונה של צעירה שבדית שטענה לניסיון לאונס.

כידוע, הפרשה התפוצצה בתוך שניות והתפזרה כמו אש בשדה מוקשים, השחקנים נעצרו לחקירה ונותרו עם מנהל הקבוצה מורדי דדון ושני עורכי דין שראשי האדומים הצמידו להם לעזרה מיידית. כעבור כ-12 שעות, דה סילבה ושכטר שוחררו הודות לגרסתה המפוקפקת של השבדית ועדותו האמינה של איש הביטחון בבית המלון.

סוכנו של שכטר, רונן קצב, שמר אתמול על שתיקה רועמת ובראיון מיוחד ל-ONE הוא מספר היום (שבת) לראשונה על הסיפור האמיתי מאחורי כל הלחשושים:

צפו בהיסן כובש מול הפועל תל אביב

קצב: עד עכשיו לא הגבתי כי רציתי לדעת בעצמי את כל הפרטים המדוייקים לפני שאני מגיב בתקשורת. אחרי בדיקה מקיפה שאני בעצמי עשיתי ושוחחתי עם שכטר עשרות פעמים כאשר השיחה האחרונה היתה לפני כשעה, אני יכול להבטיח לכל אוהד ספורט בישראל שאיתי נהג בהגינות לאורך כל הפרשה הזאת ואני אפרט עד הפרטים הקטנים ביותר כדי לנקות את שמו של איתי ואני מתנצל מראש על הפרטים האינטימים.

 
 בואי נעשה סדר, איתי בחור בן 22, רווק ופנוי, הוא לא חלילה התהולל בשבדיה בזמן שישראלית מחכה לו בארץ. מכל ההתחייבויות הוא נקי לגמרי, לא בגד ולא עשה דברים שלא נראים טוב בעיני המתבונן. 
 
 
 

ש: בוא תספר על השתלשלות העניינים מרגע שריקת סיום המשחק
קצב: איתי יצא למועדון לילה באישורו של אלי גוטמן, שכבר הצהיר בכל כלי התקשורת שהוא התיר להם לצאת לבלות. הוא הגיע למועדון לילה, שם התחילה איתו בחורה שבדית, אני מדגיש, היא התחילה איתו ולא הוא איתה! אחרי שהם שתו אלכוהול והעניינים ביניהם קצת "התחממו" הם החליטו ללכת לחדר בבית המלון.

ש: רק שנבין, היא נערת בילוי/ נערת ליווי?
קצב: ממש ממש לא. מדובר בבחורה נורמטיבית לחלוטין, איתי בחור יפה ומחוזר הוא לא צריך לשלם לבחורה כדי להיות איתה. בואי נעשה סדר, איתי בחור בן 22, רווק ופנוי, הוא לא חלילה התהולל בשבדיה בזמן שישראלית מחכה לו בארץ. מכל ההתחייבויות הוא נקי לגמרי, לא בגד ולא עשה דברים שלא נראים טוב בעיני המתבונן. הבילוי של שכטר וההיכרות שלו עם הצעירה היו יכולים להתרחש בארץ ובכל מקום בעולם, מדובר בסיפור פשוט ורגיל בין בחור לבחורה.

רונן קצב. &qout; (גיא בן זיו)
רונן קצב. "איתי נהג בהגינות לאורך כל הפרשה" (גיא בן זיו)

ש: מה היה בחדר בבית המלון?
קצב: הם נכנסו לחדר, העניינים ביניהם היו כבר "לוהטים", היא ביקשה לשכב איתו והוא הבהיר לה שבלי קונדום אין על מה לדבר והוא לא ישכב איתה בשום מצב. אני יכול לספר לך שהיא היתה כ"כ לחוצה לשכב איתו שהיא חיפשה בהיסטריה קונדום בתיק שלה וכשלא מצאה היא התבאסה. איתי לא שכב עם השבדית, נקודה! היא ביקשה וביקשה והוא סירב לה! שלא יהיו טעויות.כשהיא הבינה שלא יהיה סקס ביניהם היא ביקשה לשמור איתו על קשר בעתיד דרך בפייסבוק.

ש: רגע, לא היה סקס ביניהם בכלל?
קצב: לא, ממש לא. זה מה שאני מנסה להבהיר. איתי לא שכב איתה הוא סירב לשכב איתה בלי קונדום.

איתי שכטר.  (רועי גלדסטון)
איתי שכטר. קצב: "איתי לא שכב איתה, נקודה!" (רועי גלדסטון)

ש: אז מאיפה בעצם התחילו הבעיות בחדר?
קצב: בזמן שהם היו במצב של נגיעות וכאלה, היא היתה בלבוש אינטימי, לפתע נכנסו לחדר כמה שחקנים והיא נלחצה מהנוכחות שלהם והתחילה לצעוק ולצרוח. איתי ניסה להרגיע אותה והוציא אותה החוצה ולשם בעצם הגיע איש הבטחון ששמע את הצעקות והעיד לטובתם בבית המשפט כפי שפרסמת ב-ONE. איש הביטחון ראה שלא היה כלום. היא צעקה, השחקנים הלכו, איתי הוציא אותה החוצה ואיש הביטחון העיד שלא היה שם חלילה משהו לא חוקי. כולם יודעים ששחקנים בקבוצה לא ישנים לבד בחדר ויש עוד כמה שישנים חדר משותף.

ש: איפה נכנס דאגלס דה סילבה לפרשה כאן?
קצב: עפ"י מה שאני יודע דאגלס לא נגע בה, לא ניסה לגעת בה בעדינות ולא בכוח. כלום!!! דאגלס היה בין השחקנים שנכנסו לחדר והוא לא נגע בה מסכן בכלל. הוא לא ניסה גם. היא צרחה מהנוכחות שלהם. היא היתה קצת חשופה בגופה, נלחצה, שוב צרחה, שוב צעקה, הרגיעו אותה ובזה נגמר הסיפור

ש: אז איך אתה מסביר את הסיפור שאתה משמיע לעומת התלונה שלה?
קצב: אני לא יודע, באמת שאני לא יודע. כנראה שהלחץ שלה גרם לה להתלונן או משהו אחר שאני לא יכול לחשוב עליו במקומה. לכי תדעי, לפעמים יש סתם תלונות. עובדה, הם שוחררו והמשטרה השבדית הבינה שאין שם קייס בכלל

ש: מה מרגיש איתי שכטר אחרי כל הפרשה הזאת?
קצב: הוא מרגיש שלם עם עצמו כי הוא יודע שהוא לא עשה כלום. חשוב לי להבהיר שלאורך כל הדרך איתי נהג באחריות ולא עשה דבר וחצי דבר לא חוקי חלילה: הוא לא בגד, לא נגע בכוח, לא שכב עם הבחורה בלי קונדום, הכל היה בהסכמה והשיא עוד שהם החליפו ביניהם כתובת בפייסבוק.

ש: אל תגיד לי שהוא עוד ימשיך לשמור על קשר איתה...
קצב: חס וחלילה, ברור שלא!!!

דה סילבה ויבואה באימון (רועי גלדסטון)
דה סילבה. חוזר לארץ עם שכטר בסיום הפרשה (רועי גלדסטון)

ש: מה היה בחקירה?
קצב: לפני מה שהיה בחדר החקירות, חשוב לדייק, הם לא נעצרו, הם תושאלו. איתי סיפר לי שהמשטרה השבדית התנהגה אליו בצורה נחמדה מאוד. הוא נתן את גרסתו, היא נתנה את גרסתה ושינתה אותה כמה פעמים, כך שדבריה נשמעו מפוקפקים ולמשטרה היה ברור מלכתחילה שאין שם שום סיבה להחזיק אותם במעצר.

ש: מה הלאה? הסיפור ננעל?
קצב:  הסיפור גמור, נעול וזה היסטוריה. אין פה סיפור, מה שאמרתי לך זה הסיפור האמיתי. כל מי שמכיר את איתי יודע טוב מאוד שהוא ילד טוב, מתוק ונעים והבחורה נדלקה עליו, הוא סירב לה ובזה נגמר הכל!

ש: איתי למד לקח מכל המבוכה הזאת?
קצב: איתי עוד מעט עולה על טיסה בדרך לישראל כאשר כל מה שהיה מאחוריו. אין כאן קטע של למידת לקח, הוא נרגע מכל הסערה למרות שבהחלט זה לא היה נעים ועדיף שלא היה קורה בכלל. הוא בן 22, הכיר בחורה במועדון וזה לא פסול, אני הצעתי לו שעדיף לא למהר לבית המלון כשמכירים בחורה רק כמה דקות כי אתה לא יודע מיהי ומה היא...זהו. חשוב לי להדגיש שאני מוציא את הגירסא המלאה כי לא מתאים לי שיהיו לחשושים על המקרה הזה יותר. מבחינתנו זה סוף פסוק וצריך להתרכז בכדורגל נטו. ואם נתרכז בזה אני שמח שכבר במחצית הראשונה של איתי בהפועל ת"א, הוא כבש שער משמעותי והיה גורם דומיננטי בניצחון בשבדיה. אני מקווה שהתרומה של איתי במגרש תמשיך בכל המסגרות ומצפה לו עונה מצויינת בהפועל ובנבחרת ישראל




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */