מערכת ONE
|

נעם כץ מרוצה (עמית מצפה)
הפועל מטה אשר/עכו שמרה על הביתיות כשגברה הערב (שבת) על הפועל כפר סבא 0:3, בחצי גמר הפלייאוף (הטוב מחמישה). האדומים ינסו לעלות ל-0:2 כבר ביום שני הקרוב, כשיתארחו בכפר סבא למשחק השני (19:00).
המערכה הראשונה התנהלה בשליטה של המקומיים שניצלו 10 טעויות של האורחים לניצחון 22:25 למרות שליטה של הכפר סבאים ליד הרשת שנפלו כאמור בכמות הטעויות לנקודה. הקבוצה של גל גלילי, לא ויתרה במערכה השנייה ואף עלתה ליתרון בשלבים מתקדמים, אבל שוב, כמות לא שגרתית של 13 טעויות איפשרה ניצחון מקומי 20:25.
הדרמה הגיעה במערכה השלישית. כפ"ס חזרה מפיגור 18:14, וקיל בלוק של ליאור לוק על אלכס אוסוקין קבע שיוויון 24:24. התגובה של אוסוקין הגיע לאחר מכן עם קיל בלוק משלו בדרך ל-25:27 שמעלה את המטה ליתרון 0:1 בסדרה.
"אני שמח מאוד על הניצחון לאחר הפגרה" סיכם המאמן נעם כץ בסיום, "היו לנו דקות טובות וגם חלודה שצריך להוריד. הפנים כבר למשחק השני ואני מקווה שנתעלה שם וננצח שוב".
לאונרדו דוס סנטוס הוביל את האדומים עם 12 נקודות, עוד הירבו למארחים: גומז ז'וארס 10, אלן קומל ואלכס אוסוקין (4 קיל בלוק) 9 כ"א. בכפר סבא בלטו סבה פכרז עם 14 נקודות, הומברטו 13, אמיר וינרסקי 9 וליאור לוק 7.