יום ראשון, 23.02.2025 שעה 20:32
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

הישג נהדר: רמת השרון ברבע גמר גביע האתגר

כדוריד: הקבוצה של יוספולסקי גברה על קילקיס היוונית גם בגומלין, 27:30 ועלתה שלב. המאמן: "כיף גדול, מקווה שלפחות משחק אחד ברבע ייערך בארץ"

|
רמה´´ש עלתה שלב באירופה
רמה´´ש עלתה שלב באירופה

א.ס רמת השרון עשתה היסטוריה (מבחינתה), כשהעפילה הערב (שבת) לרבע גמר גביע האתגר האירופי, בפעם הראשונה שהיא משתתפת במפעל. הקבוצה עשתה זאת גם בסטייל עם ניצחון שני ביוון 27:30, לאחר משחק מותח מול קילקיס המארחת. אמש, רמה"ש ניצחה 19:29. הגרלת משחקי רבע הגמר תיערך ב-24 בחודש, ואליהם תוכל גם מ.כ חולון להעפיל אם תנצח את יריבתה מפינלנד בסוף השבוע הבא.

כובשי השערים במשחק הערב לזכות רמת השרון: עמית גל 10 וארבע חטיפות, דניאל שקלים 4/4 ושני שערים חשובים בדקות הקריטיות של המשחק. אלכס סיצ׳נקו 4 מ-5 וחמישה אסיסטים, אוברד רדולוביץ 4, גלורי אופור 3, טונדיי עבדולראשיד 2, בן ליברטי והדר מצליח 1 כ"א. בויאן ליוביסיץ בשער 39 אחוז עצירות (17 מ-44).

מאמן רמת השרון, ראובן יוספולסקי: "כיף גדול מאוד, הישג פשוט נפלא עבור המועדון שלנו. זה מסע שהחל כחלום פרטי של היו"ר אבי כחלון, למרות כל הקושי הכלכלי. פתאום, עוברים שלב אחד, וזה מריח טוב, ועכשיו מגיעים לרבע הגמר שזו הרגשה נהדרת. אני מקווה שזה ייתן דחיפה גדולה גם בליגה, וכבר עכשיו המבט שלנו הוא למפגש מול אשדוד על המקום הרביעי".

הישג נהדר לרמה´´ש (מערכת ONE)
הישג נהדר לרמה´´ש (מערכת ONE)
 

"בגדול, אפשר לומר שאתמול גמרנו את הסיפור, אבל היום היה סרט אחר. 'שכחו' לשלוח לנו אוטובוס בהתחלה, גם השיפוט לא היה לטובתנו בלשון המעטה, אבל גילינו אופי. זה לא פשוט מול קבוצה מקומית טובה, פייטרית, אבל עשינו הכל ברמה מקצועית גבוהה מאוד. ידענו עליהם הכל, והצלחנו להפתיע אותם במשחק הראשון. אני מאוד מקווה שההישג הזה ישדרג את היחס אלינו כמועדון, והרצון הגדול הוא לקיים לפחות משחק אחד ברבע הגמר בארץ", סיכם המאמן.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוקדמות יורו 24
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספות כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה אדריאטית
/* LAST / NEXT ROUNDs */