שי אלון
|

סרינה וויליאמס. קרב מול המדורגת ראשונה לשעבראלופת טורניר מדריד 2014, מריה שראפובה עלתה היום (שלישי) לשמינית גמר טורניר החימר היוקרתי בבירת ספרד אחרי 1:6 ו-2:6 קליל על מרינה דוקו מריאנו הקולומביאנית. שראפובה תפגוש בשלב הבא את קרולין גארסיה. הצרפתייה גברה על אלופת פארג הטרייה קרולינה פליסקובה 2:6, 6:4 ו-1:6 במשחק איכותי ואגרסיבי בו היכו שתי השחקניות 21 אייסים.
הראשונה בעולם לשעבר והמדורגת 31 היום אחרי פציעה קשה, ויקטוריה אזרנקה גברה 3:6 ו-3:6 על איילה טולימאנוביץ' האוסטרלית ותפגוש בשלב הבא את סרינה וויליאמס. הראשונה בעולם תגיע למפגש אחרי מאזן של 0:23 העונה. מדובר בקרב הראשון של השתיים מאז גמר ריסביין בתחילת 2014 כאשר ב-2013 אזרנקה התמודדה שווה בשווה עם סרינה.
 |
שראפובה. תשמור על התואר? (רויטרס) |
|
|
המדורגת רביעית בעולם, פטרה קביטובה, הזדקקה למערכה שלישית בפעם השנייה ברציפות וגברה 4:6, 6:2 ו-3:6 על קוקו וואדווה. אנסטסיה פאבלוצינקובה מרוסיה הפתיעה את שרה ארני האיטלקיה עם 6:3, 6:7 ו-4:6 ותפגוש את קביטובה, שזכתה בטורניר ב-2011. אנה איבנוביץ', שמדורגת במקום השביעי בעולם, ניצחה 3:6 ו-4:6 על אלופת טורניר מרקש האוקראינית, אלינה סביטולינה.
בגברים, מילוש ראוניץ' עלה לשמינית הגמר עם 3:6 ו-4:6 על חואן מונקו הארגנטינאי. המדורג 13 בעולם, גאל מונפיס ניצח את ויקטור טוריצקי הסרבי 2:6 ו-0:6. ג'ו ווילפריד טסונגה, שממוקם במקום ה-12 בעולם, ניצח את לוקס רוסול הצ'כי 5:7 ו-3:6. מחר יכנסו לפעולה רוג'ר פדרר, רפאל נדאל ואנדי מארי.
 |
רוג´ר פדרר. ייכנס לעניינים מחר (רויטרס) |
|
|
סלע פרש מטורניר בוסאן, ארליך בסיבוב השני
המחבט מספר 1 של ישראל והמדורג 86 בעולם, דודי סלע הגיע לטורניר בוסאן, שבדרום קוריאה ובו זכה פעמיים בעבר, פרש עקב מחלה בפיגור 6:1 ו-1:0 מול דניאל נוגוין האמריקאי בן ה-24, שמדורג במקום ה-257.
 |
דודי סלע. פרש בגלל מחלה |
|
|
יוני ארליך הצליח לעלות לסיבוב השני בצ'לנג'ר פרובאנס בצרפת. הישראלי ובן זוגו יוהן ברונסטרום גברו על צמד הגרמנים מטיאס בכינגר ודומיניק מפרט 5:7 ו-1:6.