שי אלון
|

דוד פרר. הפסד מפתיע בחצי הגמר (רויטרס)
היפני קיי נישיקורי והספרדי פאבלו אנדוחר עלו הערב (שבת) לגמר טורניר החימר בברצלונה. נישיקורי, הרביעי בעולם ואלוף השנה שעברה, ניצח בקלות את מרטין קליז'אן הסלובני 1:6 ו-2:6 בעוד שהמדורג 66 בעולם הפתיע את המדורג שמיני, דויד פרר, עם 6:7 (6:8) ו-3:6. פרר השיג שבירה במערכה הראשונה וגם הוביל 1:5 בשובר שוויון, אבל אנדוחר הצליח בסופו של דבר לרשום ניצחון מרשים.
קרולין ווזניאקי ניצחה 5:7, 7:5 ו-2:6 בחצי גמר טורניר שטוטגרט את השנייה בעולם סימונה האלפ בתום משחק מורט עצבים של שלוש שעות. ווזניאקי תשחק בגמר מול הגרמנייה חביבת הקהל אנג'ליקה קרבר שניצחה 3:6 ו-1:6 את הפתעת הטורניר מדיסון ברינגל האמריקנית.
 |
ווזניאקי חוגגת (רויטרס) |
|
|
גיז'רמו גארסיה לופס הספרדי וג'ירי ואסלי הצ'כי, ישחקו בגמר טורניר החימר שבבוקרשט. כל אחד מהשניים כבר זכה השנה בתואר בסבב, לופס בזאגרב ו-ואסלי באוקלנד. גראסיה לופס ניצח בחצי הגמר את הצרפתי גאל מונפיס 7:6, 4:6 ו-2:6 בעוד שוואסלי ניצח את הספרדי דניאל טארבר 6:2, 1:6 ו-4:6.
מרטינה נברטילובה ואגה רדוונסקה הודיעו כי נברטילובה תפסיק לאמן את הפולניה. הסיבה הרשמית היא שאגדת הטניס לא יכולה להקדיש 100 אחוז מזמנה לאימון של רדוונסקה, אבל ככול הנראה הסיבה האמיתית היא שרשרת ההפסדים של רדוונסקה מתחילת העונה, כולל הפסד בסיבוב הראשון בטורניר שטוטגרט בתחילת השבוע לאיטלקיה שרה אראני.