יום חמישי, 13.02.2025 שעה 21:57
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

נובאק ג'וקוביץ' ואנדי מארי ייפגשו בחצי הגמר

אינדיאן וולס: הראשון בעולם העפיל בזכות פרישה של טומיץ', הבריטי גבר 3:6 ו-4:6 על לופס. סבין ליזיקי וילנה ינקוביץ' ייפגשו בחצי גמר הנשים

|
ג´וקוביץ´ (רויטרס)
ג´וקוביץ´ (רויטרס)

נובאק ג'וקוביץ', המדורג ראשון בעולם, העפיל היום (חמישי) לחצי גמר טורניר אינדיאן וולס. הסרבי עלה לשלב הבא אף על פי שלא שיחק, בעקבות פציעתו של ברנארד טומיץ', שנאלץ לפרוש.

חמש שעות לפני שהמשחק בין השניים היה אמור להתחיל, הודיע טומיץ' כי לא יוכל לשחק והוא נאלץ לפרוש מהטורניר בשל כאבי גב.

מי שכן נאלץ לשחק בשלב רבע הגמר היה אנדי מארי; הבריטי גבר על פליסיאנו לופס 3:6 ו-4:6 לאחר כשעה וחצי של משחק והעפיל לארבעת האחרונים בטורניר אינדיאן וולס.

הבריטי העפיל לחצי גמר מאסטרס לראשונה אחרי כשנתיים בזכות שלוש נקודות שבירה שהשיג במשחק, וגם רשם ציון דרך נאה כשניצח בפעם ה-497 ועבר בכך את טים הנמן.

סבין ליזיקי מגרמניה וילנה ינקוביץ השלימו הלילה (בין חמישי לשישי) את תמונת חצאי הגמר בין הנשים. ליזיקי הדיחה בקרב מותח ודרמטי את אלופת השנה שעברה , פלביה פנטה מאיטליה 4:6, 7:6 ו-6:7. במערכה הראשונה ליזיקי השיגה שברה בפעם הראשונה במשחקון השמיני, פנטה שברה מיד בחזרה, אבל הגרמניה שברה שוב וזכתה במערכה עם 4:6.

המערכה השנייה היתה אף היא עם 4 שבירות של ההגשה, והגיעה לשובר שוויון אחרי שליזיקי החמיצה נקודת משחק. פנטה שלטה בשובר השוויון וניצחה בו 3:7. במצב של 4:5 לפנטה במערכה השלישית, היא עלתה ל-3 נקודות משחק לזכותה, אך כשלה בכולן וגם המערכה הזו הגיעה לשובר שוויון בו ניצחה הגרמניה 4:7.

ילנה ינקוביץ' הסרבית עלתה בקלות כי יריבתה, הפתעת הטורניר, לוסיה צ'ורנקו, פרשה מותשת בפיגור 6:1 ו-4:1. צ'ורנקו האוקראינית (85) החלה את הטורניר במוקדמות והדהימה מדורגות רבות עד רבע הגמר. חצי הגמר השני נקבע יום קודם, בין סרינה וויליאמס לסימונה האלפ.

לכתבה זו לא התפרסמו תגובות, היו הראשונים להגיב הוספת תגובה
ישנן 0 תגובות ב-0 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */