מערכת ONE
|

עידו הרפהעידו הרפה מהפועל כפר סבא שמר היום (שבת) על תוארו כאלוף ישראל בסייף בדגם הדקר האולימפי, לאחר שהדיח בחצי הגמר את אלוף אירופה לנוער בשנתיים האחרונות והמדורג ראשון בעולם לנוער עד לאחרונה, יובל פרייליך.
הרפה ניצח את פרייליך 9-15 ולאחר מכן ניצח גם בגמר, 12-15 את ג'וני חייט ממכבי מעלות שהעניק לו את מדליית הזהב. עידו אייזנשטט מהפועל אשקלון זכה בארד ביחד עם פרייליך הצעיר.
בגזרת הנשים, אביטל מריניוק מאשקלון ניצחה בגמר הדקר 6-15 את יאנה בוטביניק ממודיעין. בארד זכו שתי סייפות ממעלות, ניקול טל, מדליסטית הארד מאליפות העולם לנוער, ודניאל לונדון.
אלכסנדר ווג מכפר סבא זכה באליפות ישראל לדגם החרב האולימפי, פטרה פאלפי מאשקלון הוכתרה בנשים. באליפות המועדונים לקחה הפועל כפר סבא דאבל עם זהב בדקר ובחרב גברים. מעלות זכתה בזהב בדקר לנשים, ואשקלון בחרב.