יום ראשון, 23.02.2025 שעה 20:30
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

בר רפאלי תעניק את טבעות האליפות בכדורסל

הדוגמנית המפורסמת ושגרירת המותג ה.שטרן תתייצב למשחק השני בירושלים ותעניק את הפרס לאלופים. מצטייני העונה יזכו לשעון מיוחד בגאלה השנתית

|
בר רפאלי. הפתעה לשחקנים בגמר
בר רפאלי. הפתעה לשחקנים בגמר

שחקני הפועל ירושלים והפועל אילת, הנה תמריץ מעניין עבורכם. הדוגמנית, בר רפאלי, תגיע למשחק גמר ליגת ווינר הסל השני ביום חמישי 25/6 בפיס ארנה בירושלים ובסיומו תעניק יחד עם ישראל קורט מנכ"ל ה.שטרן, את טבעות האליפות לשחקני ומאמני הקבוצה הזוכה. רפאלי היא שגרירת המותג ה.שטרן.

טבעת האליפות עוצבה במיוחד עבור מנהלת הליגה על ידי ה.שטרן והיא עשויה מזהב צהוב ומשובצת באבן סיטרין. העיצוב הייחודי כולל הטבעה של סמל הליגה וחריטה מיוחדת של הכיתוב CHAMP 2015. שווי כל טבעת 3600 דולר. זו השנה התשיעית בה מעניקה ה.שטרן את טבעות האליפות לשחקני הקבוצה הזוכה.

בר רפאלי וישראל קורט מנכ&qout;ל ה.שטרן
בר רפאלי וישראל קורט מנכ"ל ה.שטרן
 

ביום שישי הקרוב תיערך הגאלה השנתית של מנהלת הליגה וטקס מצטייני העונה. במהלכה ייחשפו טבעות האליפות על ידי הקפטנים של שתי קבוצות הגמר ויוענקו שעונים למצטייני העונה.

שחקן ההגנה של העונה, השחקן השישי, השחקן המשתפר, השחקן המצטיין בפלייאוף ושחקני חמישיית העונה יקבלו כל אחד שעון HS ID מדגם TWO TONE של ה.שטרן בשווי 5,000 ש"ח.           




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
/* LAST / NEXT ROUNDs */