מערכת ONE
|

אלווין ג´נטרי (רויטרס)
קבוצות ה-NBA מתחילות כבר להכין את עצמן לעונה הבאה ומשרות המאמנים הפנויות מתחילות להתמלא. עוזר מאמן גולדן סטייט ווריורס, שתשחק החל מסוף השבוע בגמר ה-NBA מול קליבלנד קאבלירס, מונה למאמן מאמן ניו אורלניס פליקנס.
ג'נטרי אמר לאחר המינוי: "כבוד הוא לי להתמנות למאמן ניו אורלינס פליקנס ואני לא יכול לחכות כדי להתחיל".
מדובר באחד התפקידים הנחשקים ביותר בליגה כשג'נטרי יזכה לאמן את אחת הקבוצות המוכשרות והצעירות בליגה וכמובן את מי שצפוי לשלוט בליגה בשנים הקרובות, אנתוני דייויס.
 |
אנתוני דייויס (רויטרס) |
|
|
ג'נטרי בן ה-60, שאימן בעבר את מיאמי היט, דטריוט פיסטונס, לוס אנג'לס קליפרס ופיניקס סאנס, הועדף על ידי המאמן והפרשן המוערך, ג'ף ואן גנדי.
כעת, נותר לראות אם החדשות הללו לא ישפיעו על שחקני הווריורס, שעומדים כאמור בפני סדרה קשה מול הקאבס של לברון ג'יימס.