מערכת ONE
|

אוהדי טורפדו מוסקבה. התנהגות חמורהעונש קשה הוטל על טורפדו מוסקבה. היום (שלישי) הוחלט בהתאחדות הרוסית להעניש בצורה קשה את המועדון בשל מופע האוהדים הגזעני במשחק הליגה האחרון מול ארסנל טולה, שהסתיים ב-1:3 לטובת טורפדו. גם הקבוצה המארחת לא יצאה ללא פגע כאשר היא ספגה קנס כספי של 480,000 רובל בטענה כי לא הצליחה לאבטח את אצטדיונה הביתי כראוי.
על טורפדו הוטלו שני משחקי רדיוס בפועל וקנס כספי של 900,000 רובל, שהם 11,000 פאונד בעקבות שלטים נאצים שהונפו מול טולה, בנוסף גם נעצרו 15 אוהדים כאשר נגד שבעה מהם הוגשו גם כתבי אישום. לשני המשחקים המדוברים תתאפשר הכניסה לנשים וילדים מתחת לגיל 13.
 |
אוהדי טורפדו מתפרעים. זו לא הפעם הראשונה שהם נענשים |
|
|
העונש יכנס לתוקף רק בחודש מאי בשל העובדה שעל הקבוצה קיים עונש רדיוס נוסף בעקבות קריאות גזעניות לעברו של הולק. במפגש המקודם של טורפדו מול זניט סנט פטרסבורג החלוץ הברזילאי ספג מטר קללות ולעברו גם נזרקו בננות ונהמות.
מדובר בענישה הרביעית של טורפדו העונה וברוסיה קוראים להחמיר את הענישה, כזכור רוסיה היא מארחת מונדיאל 2018 ודו"ח שהתפרסם לאחרונה העלה כי ברוסיה יש יותר מ-200 מקרים של גזענות הקשורים לכדורגל בשנתיים האחרונות.