מערכת ONE
|

לואי ואן חאל. סומכים על ההולנדי? (רויטרס)
תקופה טובה עוברת על מנצ'סטר יונייטד. השדים האדומים הצליחו להחזיר את היוקרה העירונית עם 2:4 בדרבי מול סיטי ומתקרבים בצעדי ענק להבטחת המקום בליגת האלופות בעונה הבאה.
היום (ראשון) לואיס ואן חאל בחר לצאת בהצהרות בנוגע להמשך דרכו באולד טראפורד וכרגיל היה חד כתער: "חתמתי על חוזה לשלוש שנים במועדון ואני בטוח שנוכל לזכות באליפות כבר בשנה הבאה. התהליך לא עבר במהירות כי עבדתי עם צוות אחר ביונייטד אבל כאשר אני מסתכל על הדברים שקורים במועדון אני יכול להגיד בצורה בטוחה שבתוך שנתיים נביא אליפות נוספת".
 |
מנצ´סטר יונייטד חוגגת. ואן חאל דרש שינויים (רויטרס) |
|
|
ההולנדי בן ה-63, שכבר הודיע כי יונייטד תהיה הקבוצה האחרונה שלו בקריירה, סיפר: "הפילוספיה שלי לזכות בתארים אבל הייתי חייב לבצע שינויים גדולים כדי ליישם את הרעיונות שלי. שיניתי לא רק את הפילוסופיה אלא את המבנה והרעיונות של המועדון". בנוסף ואן חאל סיפר כי הוא רואה בריאן גיגס, שמשמש כעוזרו, כאיש הראוי ביותר לרשת אותו בסיום הקדנציה בתום עונת 2017/18.
במקביל על פי הדיווחים בממלכה אילקי גונדוגאן כבר סגר את תנאיו בשדים האדומים לעונה הבאה, אך השם הנוסף בפנקס של ואן חאל הוא גארת' בייל. באנגליה בטוחים כי ביונייטד ישקיעו סכום של 105 מיליון יורו עבור הסילון הוולשי של ריאל מדריד. בייל כבש העונה 17 שערים והוסיף שמונה אסיסטים בכל המסגרות.
 |
גארת´ בייל. חוזר לממלכה? (רויטרס) |
|
|