מערכת ONE
|

רובן וסניידר חוגגים על חשבון קסיאס (רויטרס)
הערב (שלישי) בשעה 21:45, תארח הולנד את ספרד למשחק ידידות באמסטרדם ארנה. כולם בספרד זוכרים את ההשפלה 5:1 ע"י ההולנדים במונדיאל בברזיל, ולמרות שמדובר במשחק ידידות אין ספק שהשחקנים של ויסנטה דל בוסקה ירצו לנקום באלה של חוס הידינק.
מאז לקח את התפקיד מלואיס ואל חאל, נדמה שהידינק מתקשה למצוא את המערך הנכון בנבחרת האורנג'. 4 משחקים מתוך שבעה הסתיימו בהפסד, כאשר במשחק האחרון (שבת) במסגרת מוקדמות היורו, שער של ווסלי סניידר בדקה ה-92 הציל את ההולנדים מהפסד ביתי מביך לטורקיה.
 |
סניידר. הציל את הידינק (רויטרס) |
|
|
הידינק צפוי לפתוח עם הרכב חזק הכולל שמות כמו: דיילי בלינד, ווסלי סניידר וקלאס יאן הונטלאר. רובין ואן פרסי ואריאן רובן הפצועים ייעדרו מההתמודדות.
מהעבר השני, ספרד מגיעה לאחר ניצחון ביתי 0:1 במסגרת מוקדמות היורו על אוקראינה, משער של אלבארו מורטה. המגן השמאלי של הנבחרת, ג'ורדי אלבה ייעדר בעקבות פציעה ומי שיחליפו בסגל הוא המגן הצעיר של באיירן מינכן, חואן ברנאט.
 |
איסקו נגד אוקראינה (רויטרס) |
|
|
קשר הנבחרת וריאל מדריד, איסקו, אמר לפני ההתמודדות: "אנחנו לא מבקיעים הרבה שערים במסגרת הלאומית, אבל אנחנו מייצרים המון הזדמנויות. הנקודות שלקחנו נגד אוקראינה חשובות לנו, אבל אנחנו חייבים להיות עקביים במהלך המשחקים". לסיכום הוסיף הקשר: "תמיד יש משחק חוזר בכדורגל, זה מה שכל כך נחמד בספורט הזה".