מערכת ONE
|

עמי נאווי (עמית מצפה)
המחזור השלישי בבית התחתון בליגה הלאומית נערך הערב (רביעי) כאשר הפועל כפ"ס/כוכב יאיר גברה 77:84 על א.ס רמת השרון והותירה את תחתית הליגה צמודה.
החצי הראשון היה צמוד ושחקניו של דרור בריגר, שאירחו את המשחק, ירדו ביתרון קטן של 35:37 להפסקה. המארחים, שהגיעו מהמקום הלפני אחרון בטבלה למשחק, השתלטו על העניינים ברבע השלישי, ברחו מעט והגיעו לרבע המכריע עם יתרון 52:62.
המארחים שמרו על היתרון עד הסיום בו ניצחו 77:84 והשתוו במאזנם לאורחת עם 40 נקודות כ"א. דארין דורסי הצטיין עם 25 נקודות בשורות המנצחים, מנגד 24 נקודות של לורנזו גורדון לא הספיקו לחבורה של איתי לוי.
עוד משחק שנערך הפגיש את עירוני רעננה, עם הנמושה של הליגה אליצור רמלה, שכבר ירדה ליגה. שחקניו של יוסי בונן לא התקשו והביסו את שחקניו האומללים של אבי סוכר 74:100. אריק וייס הצטיין בשורות המנצחים עם 25 נקודות. אנתוני פישר תרם 19 נקודות עבור המפסידים.
המשחק המאוחר של המחזור הפגיש את מכבי הוד השרון בביתה עם אליצור אשקלון, כאשר היו אלה אלה האורחים עם ידם על העליונה בסיום, 72:77 לזכותם. המשחק היה צמוד ברובו ובמחצית הובילו שחקניו אבי טטרו מהדרום 40:43. האשקלונים פתחו פער קטן ברבע המכריע עד לניצחון החשוב. דודו שמריז הצטיין בשורות המנצחים עם 23 נקודות. מנגד, 21 נקודות של איתי קרביוב לא הספיקו למארחים.