יום שבת, 15.02.2025 שעה 19:20
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת ווינר סל 24-25
301284-144316מכבי ת"א
281218-140216הפועל ת"א
281216-138516הפועל ירושלים
271319-137717הפועל חולון
261337-140816עירוני רמת גן
251416-138516בני הרצליה
231322-131616גלבוע/גליל
231337-132217עירוני נס ציונה
231358-129916הפועל ב"ש/דימונה
221300-131716הפועל עפולה
211386-127716עירוני קריית אתא
211390-123816אליצור נתניה
201183-111716הפועל גליל עליון
181482-126216הפועל חיפה

רנדל: לפעמים אני שוכח באיזה יום אנחנו נמצאים

פורוורד מכבי ת"א מבולבל מהלו"ז הצפוף של קבוצתו לפני המשחק מחר ב-19:35 נגד אשדוד. ירושלים מחכה לחולון ב-20:50, גלבוע מול ראשל"צ

|
רנדל.
רנדל. "הליגה מסוכנת מאוד" (אילת אין)

המחזור ה-21 בליגת העל, שנפתח בשבוע שעבר עם משחק מוקדם שבו ניצחה בני הרצליה את מכבי חיפה, יימשך הערב (ראשון) בדרייב-אין במפגש בין הפועל תל אביב לעירוני נס ציונה ויינעל מחר עם ארבעה משחקים נוספים.

מכבי ת"א, שגברה אמש על הרצליה בתום מותחן דרמטי 91:93 מסל ניצחון של ג'ייק כהן, תשוב לפרקט כבר ביממה הקרובה כשתארח את מכבי אשדוד של צביקה שרף (19:35).

אחד מכוכבי הצהובים, בראיין רנדל, שתרם אתמול 16 נקודות וחמישה ריבאונדים שחזר את המהלך שהביא לניצחון בשיחה עם ONE: "זה היה מאוד מפחיד. עכשיו כשאני חושב על זה, עשינו טעות כשכפינו על ג'רמי פארגו פיק-אנד-רול כי הוא היה רחוק מהטבעת והרצליה תקפה אותו עם דאבל-טים. לא אשקר לך שפחדנו מאוד בפיגור דו-ספרתי. הרצליה קבוצה טובה מאוד וידענו שאם לא נהיה מרוכזים היא תנצל זאת וזה שם עלינו הרבה לחץ".

ג´רמי פארגו (נעם מורנו)
פארגו. "עשינו טעות כשכפינו עליו פיק-אנד-רול" (נעם מורנו)
 

רנדל מתקשה לעמוד בלוח הזמנים הצפוף וחשף כי במהלך העונה חש מבולבל מהצפוי. "למען האמת, אני אפילו לא יודע איזה יום היום. היו פעמים שהיינו בחו"ל ולא ידעתי באיזה מדינה אנחנו או מול מי אנחנו משחקים. זה מצב מאוד מבלבל".

עוד ציין הפורוורד: "ביום שישי האחרון התקשרתי לפארגו ושאלתי אם יש אימון או וידיאו או יום חופש. היה עוד מקרה שהתכוננו למשחק ושכחתי שזה כבר למחרת. לפעמים אני שוכב במיטה ומנסה לחשוב באיזה יום אנחנו נמצאים".

שחקני הרצליה חוגגים (נעם מורנו)
הרצליה. "ידענו שאם לא נתרכז היא תנצל זאת וזה שם עלינו לחץ" (נעם מורנו)
 

לקראת אשדוד אמר האמריקאי: "היא עברה שינויים רבים והפכה לקבוצה מסוכנת מאוד. התקשינו נגד חיפה והפועל גלבוע/גליל וזו לא קלישאה לומר שהליגה מסוכנת מאוד. שיחקתי בלא מעט קבוצות נגד מכבי ואני יודע בדיוק מזה אומר לבוא ולתת הכל כדי לנצח. רציתי יותר מכולם לגבור על מכבי ואני יודע שכך כולם באים נגדנו".

פארגו, מרקיז היינס, ג'ו אלכסנדר, רנדל וסופוקליס שחורציאניטיס, שישוב לסגל לראשונה מאז נפצע לפני גמר גביע המדינה, יהיו הזרים של מכבי ת"א נגד אשדוד, כאשר מי שיקבל מנוחה הוא הפורווד הנהדר דווין סמית', שהצטיין נגד הרצליה עם שיא קריירה של 34 נקודות ב-33 דקות.

במשחק נוסף, תארח הפועל ירושלים, שמתאוששת מחרפת גמר גביע המדינה ובדרך ניצחה את עירוני נס ציונה בחוץ, את הפועל חולון (20:50), שמצדה מעוניינת לשוב למסלול הניצחונות אחרי הפסד ביתי מאכזב לעירוני נהריה.

שחקני חולון חוגגים (משה חרמון)
הפועל חולון. תשוב למסלול הניצחונות נגד ירושלים? (משה חרמון)
 

גלבוע/גליל ממשיכה לצנוח ואחרי שהפסידה במחזור הקודם למכבי אשדוד, נראית בדרך הבטוחה לליגה הלאומית. חניכיו של ברק פלג הפסידו בעשרה מ-11 משחקיהם האחרונים והם יתמודדו נגד מכבי ראשון לציון (19:40), שתציג בהופעת בכורה את הקומבו-גארד המוכשר דומיניק ג'ונסון.

בשורות הקבוצה הצפונית הוחלט שלא להלביש למשחק את הגארד אלכס יאנג, כאשר סגל הזרים למחר כולל את אנתוני גודס, דימון ברוקס, סטנלי בורל ומרכוס לואיס.

אלכס יאנג (רדאד ג´בארה)
יאנג. לא יתלבש נגד מכבי ראשל"צ (רדאד ג´בארה)
 

עוד מחר, הפועל אילת המתאוששת של אריק שיבק תפגוש את עירוני נהריה של רועי חגאי (19:45), כאשר ניצחון של הצפוניים יקפיץ אותם למקום השמיני -שמוביל לפלייאוף העליון בתום העונה.

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */