יום ראשון, 23.02.2025 שעה 15:51
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

איגוד הכדורסל אישר את עו"ד אמיר-יניב כיועמ"ש

היועצת המשפטית של הפועל ת"א אושרה ברוב מוחלט ע"י הנהלת האיגוד ותתפוס את מקומו של עו"ד וינברג. בעבר לא היססה ומתחה ביקורת על דייני בית הדין

|
אמיר-יניב. היועצת המשפטית החדשה של האיגוד
אמיר-יניב. היועצת המשפטית החדשה של האיגוד

הנהלת איגוד הכדורסל אישרה היום (רביעי) את מינויה של עו"ד רונית אמיר-יניב כיועצת המשפטית החדשה של איגוד הכדורסל, זאת לאחר שנבחרה ע"י ועדת האיתור המיוחדת בה זכתה לקבל את הניקוד הגבוה מבין שאר המתמודדים. ההחלטה נתקבלה ברוב מוחלט, למעט חבר ההנהלה מוטי אמסלם שבחר להימנע.

כזכור, עו"ד אמיר-יניב היא אוהדת שרופה של קבוצת הכדורסל של הפועל ת"א, ייצגה אותה וכפי שנחשף ב-ONE אף יצאה נגד הדיינים והמוסדות השיפוטיים של איגוד הכדורסל במסגרת עתירה שהיא הגישה בשם הפועל ת"א לבית המשפט המחוזי בת"א כנגד ניגוד עניינים "חמור ופסול" של שמעון מזרחי. מזרחי רצה בתחילה להחזיר את ההחלטה על המינוי לוועדה, אך חזר בו לאחר ששמע את חברי ההנהלה. במהלך הישיבה היו חילופי דברים קשים בין חבר ההנהלה צבי ליבר לבין מזרחי.

בעתירה דרשה בין השאר עו"ד אמיר-יניב כי: "לבטל את פסקי הדין גם לאור פגמים נוספים בהחלטות בתי הדין. מתן החלטות שרירותיות ובלתי מנומקות בנוגע לסיבה שיש להרשיע בגין הקללה כנגד מזרחי דווקא, ולא בגין קללות אחרות, ענישה קולקטיבית פסולה, פגיעה בחופש הביטוי".

עוד נכתב באותה עתירה: "קיים חשש כבד שחלק מאוהדי הפועל ת"א לא יסכימו "לציית" לבתי הדין לאור פסיקותיהם המפלות שהיטיבו עם מזרחי בלי שום סיבה נראית לעין והחריגו דווקא את הקריאות כנגדו משאר הקריאות והקללות המושמעות במגרשי הספורט".

אוהדי הפועל ת&qout;א (חגי ניזרי)
אוהדי הפועל ת"א (חגי ניזרי)
 

יתר על כן, בוועדה עצמה נשאלה עו"ד אמיר-יניב על הקריאות נגד מזרחי "שמעון מזרחי תתאבד", על ידי אוהדי הפועל ת"א, וציינה כי היא נגדן, ותפעל כדי לשנות את התקנון על מנת שיהיה בו איסור לקריאות כאלה. בינתיים אוהדי הפועל ת"א ממשיכים בקריאות נגד מזרחי.

כמו כן, הנהלת איגוד הכדורסל אישרה את המינוי של דן שמיר כמאמן נבחרת העתודה ושל רמי הדר כמאמן נבחרת הקאדטים. לישיבה אף הגיע חבר ההנהלה והנבחר הטרי לכנסת מטעם הליכוד, מיקי מכלוף זוהר, זכה לברכות מהנוכחים.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמסצ'ראנו: ליאו מסי הוא כמו ילד על המגרש
מסצ'ראנו: "ליאו מסי הוא כמו ילד במגרש"
נגןפשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
פשוט אומנות! הסיפור של ימאל באנימציה
נגןעוד לא בן 8: קבלו את הביצועים של סירו מסי
עוד לא בן 8: אלו הביצועים של סירו מסי
נגןמה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
מה היה קורה אם כוכבי הכדורגל היו נשים?
/* LAST / NEXT ROUNDs */