ערן פלגי
|

אופיר חיים. "רוצים להניף גביע" (יניב גונן)
גמר גביע המדינה לנוער יתקיים היום (רביעי) בשעה 17:00 ברמלה, ויפגיש שתיים מהקבוצות הטובות בארץ - הפועל תל אביב ועירוני קריית שמונה. כזכור המשחק הוקדם בשלוש שעות כדי לאפשר לאוהדי הקבוצה הצפונית להגיע במספרים יפים.
על פי הערכות כ-800 אוהדי הקרייה צפויים להגיע בהסעות מיוחדות. הכניסה למשחק תהיה חופשית. שתי הקבוצות נמצאות בצמרת הטבלה (יתרון שלוש נקודות לק"ש) עם מספר ניצחונות ויחס שערים דומה, דבר הגורם לכולם להאמין שאין פייבוריטית ברורה. הקבוצה של סאלח חסארמה עשתה היסטוריה השנה כשהיא מעפילה בפעם הראשונה בתולדותיה לגמר הגביע, ותרצה לעשות את הצעד האחרון והחשוב מכל בדרך להנפה של התואר הנכסף.
 |
עירוני ק"ש. עשתה היסטוריה בהעפלה לגמר (יניב גונן) |
|
|
הדרך לגמר לא הייתה פשוטה, כשהיא גברה בבעיטות הכרעה על מחזיקת הגביע, מכבי חיפה, בשלב שמינית הגמר ונתקלה ביריבה עיקשת בדמות מכבי נתניה בחצי הגמר במשחק שנגמר ב-0:1. הקבוצה תצא כבר היום למלון בכפר המכביה, שמומן ע"י איזי שירצקי.
יו"ר מחלקת הנוער של ק"ש, דורון שנפר, נשמע נרגש: "יש התרגשות אדירה בכל העיר, הקבוצה הזאת היא כמו ילד שני בשבילי. אני מקווה שההתרגשות תביא את התוצאה הראויה ונשמח את כל תושבי הצפון כמו שהבוגרים עשו בשנה שעברה". היו"ר התייחס גם ליריבה ולשחקניו: "מדובר במשחק נגד הקבוצה בכושר הטוב ביותר בליגה, אבל אנחנו לא באים לסמן 'וי' על המעמד, אלא לעשות הכל על מנת לנצח". "יש לנו שחקנים ווינרים, דרוכים ונחושים".
 |
הפועל ת"א. "הקבוצה בכושר הטוב ביותר בליגה" (יניב גונן) |
|
|
מהצד השני נמצאת קבוצתו הנהדרת של אופיר חיים, שצלחה משחקים לא פשוטים בדרך אל הגמר. ניצחון בדרבי 2:3 על מכבי ת"א בשלב רבע הגמר והדרמה הזכורה נגד בית"ר טוברוק בחצי הגמר, כשניצחה בפנדלים. שחקני הבוגרים של המועדון צפויים להגיע לאיצטדיון על מנת לתמוך בדור ההמשך שלהם.
חיים נשמע בטוח בקבוצתו כשאמר: "עשינו דרך ארוכה שאנחנו מאוד גאים בה, אבל לכולנו ברור שחסר בה עוד צעד אחד כדי להגיע לסופה. אנחנו משחקים נגד קבוצה מצוינת, אבל אני מאמין בשחקנים שלי ואנחנו רוצים לנצח ולהניף את הגביע".