רוני פדלון
|

פרדי דוד. אופטימי לקראת ב"ש (חגי ניזרי)
סיבוב ח' של גביע המדינה ייצא הערב (שלישי) לדרך כאשר אחד המשחקים המסקרנים של הסיבוב יפגיש באצטדיון שבנתניה (19:35) את הפועל רעננה ובני יהודה.
הכתומים רוצים להמשיך את העונה הטובה שלהם, שכוללת מאבק על עלייה לליגת העל, ולגבור על הקבוצה שנמצאת במקום ה-11 של הליגה העליונה, שתי נקודות בלבד מהקו האדום וחמש נקודות מהמקום הרביעי.
מכבי הרצליה, שנמצאת במקום השביעי של הליגה הלאומית, תארח ב-20:30 את הפועל ב"ש. מאמן הרצליה פרדי דוד אמר לקראת המשחק: "אנחנו מגיעים על מנת להנות מכדורגל. אנחנו משחקים מול אחת משלוש הקבוצות הטובות בארץ אבל אנחנו רוצים להציג כדורגל חיובי".
לסיום אמר דוד: "אנו מודעים ליכולות שלנו וגם ליכולות שלהם אבל במשחק אחד הכל יכול להיות. אני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה. הגביע הוא משהו רגעי והכל יכול לקרות".