יגאל ברמן
|

ג´קי בן זקן הגיע לאימון (רדאד ג`בארה)
מועדון ספורט אשדוד מנסה לשים היום (חמישי) את כל הבעיות בצד ולהתכונן למשחק הליגה הקרוב, שיכול להיות קריטי למדי להמשך העונה, מול הפועל עכו ביום שבת הקרוב ב-19:00 באצטדיון הי"א בעיר.
כזכור, לאשדוד הופחתו שש נקודות ליגה קריטיות בשל אי תשלום של כ-150 אלף יורו על אפא אמברוז לקאדונה יונייטד. הורדת הנקודות גרמה לכך שהמועדון מעיר הנמל ירד למקום האחרון בטבלה, דבר שהכניס ללחץ את כל המערכת הלחוצה גם כך של הקבוצה.
 |
ניר קלינגר מגיע לאימון הלחוץ (רדאד ג´בארה) |
|
|
בעלי מועדון ספורט אשדוד, ג'קי בן זקן, הגיע לאימון הקבוצה הבוקר כדי ללוות את השחקנים ביום הלא פשוט הזה. גם בן זקן מודע לכך שבמצב הנוכחי הקבוצה שלו תתקשה לשרוד בליגה הבכירה. הבעלים סרב להתראיין ואסר גם על השאר הקבוצה לעשות זאת.
 |
אופיר מרציאנו. יצליח לשים את הצרות מאחור? (רדאד ג´בארה) |
|
|
בן זקן שוחח בקצרה עם שחקניו ואמר להם: "אל תתרכזו בעניין הזה בכלל כי כל הכסף הועבר להם ואני בטוח שהנקודות יוחזרו. הכי חשוב לנצח בשבת". במועדון ממשיכים לטעון כי מחצית מהכספים אותם חייבת הקבוצה לקאדונה יונייטד הניגרית הועברו כבר ב-1/4 ושאר הכסף הועבר מהחשבון הפרטי של הבעלים ג'קי בן זקן אתמול בשעות הערב.
 |
גדי קינדה מגיע למגרש (רדאד ג´בארה) |
|
|
גורם בכיר במועדון מסר: "הההסכם בינינו לקבוצה הניגרית עמד על כך שכבר בשבוע שעבר הועבר מחצית מהסכום הנדרש, כאשר יתרת הסכום הייתה אמורה לעבור בעשירי לחודש. אנחנו סמוכים ובטוחים כי מדובר בטעות אנוש של אחד הנציגים בפיפ"א ומאמינים שהנקודות יוחזרו".
 |
שחקני אשדוד מתאמנים (רדאד ג´בארה) |
|
|
בצד המקצועי, קשר הקבוצה, אלכסנדר דוידוב, סובל מבעיה בברכו וינסה לערוך היום אימון מלא במטרה להיות כשיר למשחק הקרוב מול הפועל עכו. בכל מקרה ציין הקשר, שהוא לא מוכן לוותר על המשחק החשוב וכך גם על המשך העונה.
 |
שחקני אשדוד. מנסים להמשיך בשגרה (רדאד ג´בארה) |
|
|