מערכת ONE
|

אמיר כבירי. הבעלים החדש של הפועל (רדאד ג`בארה)
הפועל תל אביב מתקרבת לעידן חדש בראשותו של הבעלים המיועד, אמיר כבירי. הוועדה להעברת זכויות ישרה את העברת זכויות הניהול במועדון לכבירי בכפוף להתקיימות מספר תנאים פורמליים. למרות התנאים, בהפועל ת"א כבר מיהרו להצהיר: "בשעה טובה ומצלחת עברו זכויות הניהול לידיו של אמיר כבירי. הוועדה אישרה באופן סופי את העברת זכויות הניהול לכבירי, שגם רכש בשלב הראשון 30 אחוז ממניות הקבוצה".
אלא שכאמור, המציאות מעט שונה. כזכור, לאחר שהתכנסה ב-28.6, ביקשה הוועדה ארכה של מספר ימים עם החלטה, אשר פורסמה היום (רביעי). חבריה החליטו להציב מספר תנאים לכבירי, אותם יצטרך למלא בצוותא עם חיים רמון.
כבירי יצטרך להמציא להתאחדות לכדורגל עד ל-7.7 מסמך שמראה על החלטת הדירקטוריון בחברת "הראל אחזקות" על הפיכתו לדירקטור, כשבהמשך ימונה גם ליו"ר הדירקטוריון.
 |
חיים רמון. גם הוא צריך לעמוד בהתחייבויות (רדאד ג´בארה) |
|
|
מלבד זאת, רמון יצטרך להמציא תצהיר עד ה-7.7 לפיו עם קבלת אישור הוועדה להעברת זכויות, אין ולא תהיינה לו כל זכויות מכל מין וסוג שהוא לרבות זכויות ניהול בקבוצה.
בנוסף, רמון יתחייב להעבר כל סכום שיקבל מכבירי לעו"ד יואב שניצר, הנאמן שמחזיק ב-40 אחוז ממניות המועדון ויורה לו לשחרר אותן. כבירי יצטרך להעביר להתאחדות בתוך שישה חודשים תוכנית למניעת אלימות, כמתבקש מכל בעלים חדש. הוועדה הבהירה כי אם לא יבוצעו ההנחיות שדובר עליהן, העברת המניות לכבירי תבוטל.