ארז נעמן
|

אוהדי הפועל. ישלמו פחות, יקבלו יותר? (רדאד ג`בארה)
הפועל תל אביב עוברת בחודשים האחרונים מתיחת פנים רצינית לקראת פתיחת העונה הבאה, כשהנושא העיקרי אותו הציבו אנשי המועדון לנגד עיניהם הוא נושא השיווק והקירבה לאוהדים. לפיכך, הוחלט על הוזלה משמעותית של מחירי המנויים.
ל-ONE נודע כי בכל מקרה מנויי הקבוצה אמורים להיות זולים יותר מהעונה החולפת, בה מנוי להפועל תל אביב היה היקר מבין קבוצות ליגת העל, זאת גם בשל התוספת של שמונה אחוז למנוי, זכר לעסקת שכטר לאחר שכבר השנה ירד המחיר בחמישה אחוזים.
אותם 8 אחוז אמורים להיות מוזלים באופן מיידי, ובשיתוף פעולה עם לאן חושבים במועדון כיצד ניתן להוזיל את מחירי המנוי בעוד 2-4 אחוזים בממוצע, כשהמטרה שהציבו לעצמם אנשי המועדון היא לפחות 8,000 מנויים.
 |
ישראל זגורי. מבוקש באירופה (יניב גונן) |
|
|
שער 8 יהפוך לשער סטודנטים ומשפחות, בו יימכרו מנויים מוזלים במיוחד, במטרה להימנע מסיטואציות כמו העונה, בה הקבוצה נאלצה לפתוח את השער בחינם במשחקים מסיימים כדי לא ליצור אווירה ביתית לקבוצות החוץ שהיו מגיעות לבלומפילד.
מהמועדון נמסר בתגובה: "בימים אלו אנו מגבשים את ההחלטה בנוגע למנויים ולשיווקם כשהמטרה היא לאפשר לכלל האוהדים מכל הסקטורים, לרכוש מנויים במחירים אטרקטיביים, שיותאמו בין הצורך הכלכלי של המועדון לבין הרצון לאפשר לכמה שיותר אוהדים, חדשים ו-ותיקים, לרכוש מנויים ולמלא את כל היציעים האדומים בבלומפילד. אנו ממליצים שלא להתייחס לספקולציות בנושא וכמו תמיד להמתין להודעה הרשמית של המועדון שתצא בהמשך".
בגזרת השחקנים, ישראל זגורי, שהתבקש לקצץ בשכרו או למצוא קבוצה, מחזיק בשתי הצעות מאירופה, אותן הוא שוקל בחיוב. זגורי, ששב רק היום מחופשה פרטית, מבוקש בוולפסבורגר האוסטרית ובטימישוארה הרומנית, שמעוניינות בשירותיו של הקשר, אשר לפי שעה לא ממהר לענות לחיוב או לשלילה.
 |
עומרי אלטמן. יחתום לחמש שנים (יניב גונן) |
|
|
בנוסף, בקבוצה מאמינים שביומיים הקרובים ייסגרו באופן רשמי וסופי את העברתו של עומרי אלטמן לקבוצה. הקשר יחתום על חוזה לחמש שנים בשכר של 100 אלף דולר לעונה עם סעיף יציאה לחו"ל.