בלאגן גדול בהפועל תל אביב לפני המשחק החשוב היום (שבת, 17:00) מול הפועל עכו, משחק שעלול לסבך את האדומים בצורה קשה בתחתית, אם יפסידו לאחרונה בטבלה.
קפטן הקבוצה, שי אבוטבול, נכנס לחדרו של המאמן אלי כהן והטיח בו: "אנחנו לא נשרוד ככה, אנחנו לא נהנים באימונים. המצב שלנו קריטי".
![אלי כהן (נעם מורנו) אלי כהן (נעם מורנו)](https://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1188210.jpg) |
אלי כהן (נעם מורנו) |
|
|
לאחר מכן, נכנס אבוטבול לחדר ההלבשה ושיתף את כל השחקנים בנעשה. האם זהו תחילתו של מרד שחקנים נגד המאמן הוותיק, שהגיע לוולפסון לפני כחודשיים כדי להציל את הקבוצה מירידת ליגה.
כזכור, שחקנים בהפועל ת"א התחילו לצאת נגד המאמן בשבועות האחרונים, כפי שפורסם ב-ONE. נראה שהמאמן הוותיק לא התאקלם אצל האדומים הן מבחינת אהדת השחקנים והן מבחינת התוצאות שהוא מספק.
בהפועל ת"א הגיבו: "לא היו דברים מעולם, המאמן עורך שיחות אישיות עם כל השחקנים, בכללם אבוטבול, כולן ענייניות וחיוביות. לא ניתן למי שמעוניין לפגוע בני מבחוץ להשפיע עלינו ערב משחק חשוב".
![שי אבוטבול (יניב גונן) שי אבוטבול (יניב גונן)](https://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1183863.jpg) |
שי אבוטבול (יניב גונן) |
|
|
אבוטבול הגיב גם הוא לדברים: "מעולם לא היה ולא נברא, דיברתי איתו שיחה באופן כללי וגם על בעיות אישיות, לא הטחתי בו דברים. שקר וכזב".
עם זאת, ל-ONE נודע כי אחד השחקנים סיפר לאחר האימון, שכששי ראה שמה שאמר הודלף לאתר ONE, נהוא כנס לחדר ההלבשה והטיח בשחקנים: "אני נשבע שאמצא את מי שהדליף את השיחה הזאת. אין לכם כבוד".
ליאור לוי יחליף את פלאח, התלבטות בין יחזקאל לזגורי
בפן המקצועי, על אף הבלאגן הקפטן אבוטבול יחזור לקישור במקומו של משה אוחיון, אשר ימתין להזדמנות שלו על הספסל. בנוסף, בהפועל יצטרכו להסתדר ללא סארי פלאח המורחק, ובמקומו יפתח בחוליית ההגנה המגן ליאור לוי, שישוב ל-11 לאחר תקופה ממושכת. מתן אוחיון יוסט לעמדת הבלם.
![ליאור לוי. חוזר ל-11 לאחר תקופה ממושכת (הרשמי של הפועל ת&qout;א) ליאור לוי. חוזר ל-11 לאחר תקופה ממושכת (הרשמי של הפועל ת&qout;א)](https://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1120795.jpg) |
ליאור לוי. חוזר ל-11 לאחר תקופה ממושכת (האתר הרשמי של הפועל ת"א) |
|
|
באשר לחלק ההתקפי, כהן מתלבט בין שגיב יחזקאל לישראל זגורי, כשהאחרון זוכה להעדפה מכיוון שהחלוץ הצעיר חש ברע במהלך השבוע. בכל מקרה, המאמן צפוי לעלות עם שני חלוצים, שלומי אזולאי ודודו ביטון, במטרה להכריע את המשחק ולהשיג שלוש נקודות יקרות במאבקי התחתית.
הרכב משוער: תום אלמדון, ליאור לוי, מתן אוחיון, יורגן קולין, שון גולדברג, שי אבוטבול, לואקס סאשה, בן רייכרט, ישראל זגורי (שגיב יחזקאל), שלומי אזולאי ודודו ביטון.