יום שבת, 15.02.2025 שעה 20:02
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
4823-4822מכבי ת"א2
4224-4622מכבי חיפה3
4128-4222בית"ר ירושלים4
3533-3623מכבי נתניה5
3223-3022הפועל חיפה6
2828-2422מכבי בני ריינה7
2733-2022עירוני ק"ש8
2431-2622הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2329-1722בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1544-2822מ.ס אשדוד13
1435-1722הפועל חדרה14

טביב: אם הקומץ יפגע במועדון, אעזוב מיידית

בעלי בית"ר י-ם בתגובה לדברים ב-102FM: "אני גזען? עוול. אימצתי שחקנים מלאומים שונים בעבר. אמירות טיבי גזעניות". עיני: "אמירה חשובה"

|
אלי טביב בבית החולים (רדאד ג`בארה)
אלי טביב בבית החולים (רדאד ג`בארה)

אחרי שבוע סוער שעבר על בית"ר ירושלים מאז ההתבטאות של גיא לוי ברדיו 102FM, החליט היום (שני) הבעלים של בית"ר ירושלים להגיד באופן ישיר את דעתו בנושא.

טביב אמר בהודעה רשמית: "מאסתי כבר בכל הרינונים וההכפשות כנגד המועדון בדבר מדיניותו הגזענית על פי כמה מכלי התקשורת. לומר שאני מצדד בגזענות ואפליה זה עוול אישי ועוול כלפי בית״ר ירושלים. כבעלים של הפועל כפר סבא והפועל תל אביב, שיחקו תחתי לא מעט שחקנים בני לאומים שונים לרבות מוחמד קבהה, ביברס נאתכו, וואליד באדיר, מהארן לאלה ועוד. לא רק שלא הפליתי את אותם השחקנים, אני חיבקתי ואימצתי אותם לחיקי כדי שיחושו אהודים ואהובים ולא נבדלים כלל".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
גיא לוי: לא אקח שחקן ערבי לבית"ר

"בחלון העברות האחרון כמעט והחתמתי שחקן ממוצא מוסלמי, לנרי קהינדה, אך המו״מ הכספי לא צלח, לא היה לי אכפת מה מוצאו או הלאום שלו וזאת בניגוד לאמירתו ההרסנית והמסיתה של אחמד טיבי לפיה אסור לשחקן ערבי לשחק בבית"ר ירושלים, זו אמירה פוגענית אשר רק מעמיקה את השסע בחברה שלנו".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו במכבי ת"א מביסה את בית"ר

"בכל קבוצה יש קומץ אוהדים אשר גורמים נזק ואנו אשר נפגעים מאוד, הן כלכלית והן תדמיתית מהקומץ שלנו ואנו נלחמים בכל דרך אפשרית. אמירתי היא ברורה - הקומץ אינו חזות הכל".

"השהיתי את החלטתי האם אני נשאר במועדון, אך אני יכול לומר כי אם אחליט להישאר ונרצה להחתים שחקן שיתאים לנו מבחינה מקצועית גם אם יהיה ערבי/מוסלמי/דרוזי וכו׳ והשחקן יסכים להגיע לבית״ר ירושלים, הוא יוחתם ללא קשר לדבר פרט לצרכים מקצועיים".

אוהדי בית&qout;ר י-ם (נעם מורנו)
אוהדי בית"ר י-ם (נעם מורנו)
 

"שחקן כדוגמת ביברס נאתכו, שהוא שחקן מצוין ואישיות נהדרת, אם נוכל להביאו ולהחתימו יתקבל בשמחה, ואם יקום אותו הקומץ ויפגע במועדון כפי שכבר קרה בעבר, לא אהסס ואעזוב. לא אתן לאף אדם להכתיב סדר יום גזעני ולטעון כי בית״ר ירושלים הוא מועדון אשר חרט על דגלו את הגזענות".

עופר עיני, יו"ר ההתאחדות לכדורגל, הגיב על דבריו של אלי טביב ואמר: ״אני מברך על דבריו הברורים והנחושים של אלי טביב. הגורם הבכיר ביותר בבית״ר ירושלים אמר באופן שאינו משתמע לשתי פנים כי שחקן ערבי יכול להצטרף למועדון ואין כל מניעה לכך. זאת אמירה חשובה ואחראית מצד הבעלים, אמירה ערכית וראויה״.

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןהכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
הכלבה ששברה שיא גינס בגלישה על סקייטבורד
נגןמסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
מסי ולברון משתפים פעולה בפרסומת חדשה
נגןבליגנהאם נבוך אחרי השספג השחלה מקורטואה
בלינגהאם נבוך אחרי שספג השחלה מקורטואה
נגןלאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
לאמין ימאל ואבא המציאו ריקוד טיקטוק חדש?
/* LAST / NEXT ROUNDs */